Parça Eşya Taşıma

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
kahramankentli
02-04-2017, 19:37   |  #1  
kahramankentli avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2017

Firma Adı : Salt Nakliyat, Evden Eve Nakliye ve Depolama
Sitenin Ay ve Yıl : 2017 Şubat
Firma Adresi : Maltepe/İstanbul/TÜRKİYE
Hizmet Verdiği Alan : Evden Eve Nakliyat

Açıklama : Gelişen nakliye sektöründe rağbet görmeye başlayan ve yaygınlaşan bu işlemde Salt Nakliyat müşteri temsilcimizden haftanın 7 günü 24 saati bilgi talep edebilir, uygun şartlar oluşursa parça eşya nakliyat rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Öncelikle müşteri odaklı kurumsal ve bireysel taşınma planlaması, eşyalarınıza özel paketleme, araç ve personel tercihine karar veren müşteri temsilcimiz fiyat hesaplama sonrası fiyat teklifini lehinize daha avantajlı duruma getirebilirsiniz.

Size Çok Avantajlı Fiyatlar Sunuyoruz,

Yol arkadaşı tabirinde güzergah üzeri veya yakın ilçelere yükünüzün yanına yük bulduğunuzda fiyatlar %50 uygun hale gelebilir veya ileri tarihli aciliyetli olmayan işlemlerde bize ileri tarihli rezervasyonlu Fiyat Hesaplama bilgisi bırakın biz yükünüzü avantajlı taşınmasına yardımcı olabiliriz.

Parça Eşya Taşımacılık Nasıl Olur.?

Müşterilerimizin gideceği adreslere uygun en son varış noktası araçta en öne sonrası adreslere göre zarar görmeyecek şekilde bağlama ipleri kullanılarak sabitlenir, dağıtım işleminde adreslere yakınlık sağlandıkça sırası ile eşyalarınız adreslere teslim edilir. Parça Eşya Taşıma işlemler genel ağırlıklı şehirler arası taşımacılık da kullanılır. Salt Nakliyat olarak sadece İstanbul parça eşya taşıma hizmeti sunmaktayız.