Parke Taşı Makinası

beysanmak
05-08-2013, 12:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

parke makinası sektöründeki kendinden emin ve tam müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız karşılığını bugün pazar payımızın yüksek oluşu göstermiştir.

Ürettiğimiz parke taşı makinalarına verdiğimiz 2 yıllık koşulsuz garanti sürecini tamirat ve bakımını gerçekleştirdiğiz ikinci el parke taşı makinalarına da vererek sektörde bir ilki gerçekleştirdik.

Günümüzdeparke makinası ( parke taşı makinası ) sektöründe özellikle işe yeni başlayan tüketicilerin araştırmalarını internet üzerinden yaptıklarından, deneyimsiz ve hiç bir kalite standartı olmayan firmaların üretimleri satın alındıklarında sonradan kötü süprizlerle karşılaştıklarını gözlemledik.

Biz BEYAZLI GROUP olarak bugün internet üzerinden satılık parke taşı makinasıparke makinası, parke makinası yada parke taşı makinası parke makinasıimalatı gibi herhangi bir kelime arandığında imalatını yaptığımız tüm ürünlere ait fiyatları, teknik şartnameleri ile birlikte sonradan hiç bir kötü süprize fırsat vermeyecek şekilde yayınlayabilen şeffaf bir firma olmaya özen gösterdik.

Ayrıca her yıl 4 defa düzenlediğimiz kampanyalar sayesinde yeni bir parke makinası " parke taşı makinası fiyatlarını ikinci el parke makinası fiyatlarından daha cazip hale getirdik.

Tüm bu çalışmalarımızın neticesinde parke taşı makinası sektörüne ait gelen taleplerin yoğunlu bizi ikinci elparke makinası " parke taşı makinası işini ayrı bir firma çatısı altında yapmaya, bu şekilde daha kurumsal, etkin ve kısa sürede sonuca ulaiır hale getirmeye sevk etmiştir.

Bu bağlamda 2009 yılında PRESMAC markası adı altında ikinci el parke taşı makinası sektörüne ait firmamızı, yeni parke taşı makinaları üretim firmamız olan BEY-SAN-MAK'dan tamamen ayrılarak bağımsız kendi teknik kadrosu ile birlikte kurduk.

Günümüz firmamız hem yeni parke makinası " parke taşı makinasıüretiminde BEY-SAN-MAK olarak, hemde ikinci el parke makinası sektörüne PRESMAC olarak gerek fiyatları, gerek teknik ve satış stratejisi olarak şeffaf bir anlayışının olması münasebeti ile pazardan hedeflediği payı almanın haklı gururunu yaşamaktadır.