Partition magic-Harddisk ikilisi sorunj çıkardı!!

anextol
28-01-2007, 12:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007

ARkadaşlar partition magic ile d sürücüsünü 2'ye bölme sişlemine başladım.Windows ortamında iken işlem devam ederken bilgisayar kilitlendi.Biraz bekledikten sonra makinaya reset attım.Açıldığında bilgisayarımdan girdiğimde D sürücüsü gözükmüyor sadece C sürücüsü var.

   Ancak masaüstünde bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet-diskleri yönet  dediğimde D sürücüsü gözüküyor.(Fakat D olarak değil sadece harddiskin 50gb bir parçası olarak gözüküyor.Bir flash disk taktığımda flash diski Dolarak görüyor)Üzerinme gelip sağ tıkladığımda sadece diski sil çıkıyor.Yani aktif et gibi seçenekler çıkmıyor.Ne yapabilirim?

barisaydiner
28-01-2007, 21:01   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
486 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2004

arkdaşım benim hardiskde önceden belirlediğim 500 mb lık bir bölüm vardı ve disk yönetten sağ tıklayıp sil dediğimde sil di ve içindeki herşey gitti ama yedek almıştım sorun olmadı aynı zamanda bilgisayarımı tıkladığımda da yok olmuştu ve tekrar disk yönette üzerine sağ tıkladığımda "Yeni mantıksal Sürücü" seçeneği çıktı ve yeniden 500mb lık bir bölüm oluşturdum ve bilgisayarımı tıkladığımda görebildim. yani bu şekilde halletme imkanın var ama diskin içindeki herşey gidiyor haberin olsun :)