Pay2Phone'dan kredi kartıyla ödeme hizmeti!

CHIP Online
22-05-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Tamamı Türk sermeyali ünlü ödeme sistemi, kredi kartıyla ödeme hizmetini yayına aldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pay ... -hizmeti_47249.html

Kullanıcılarının isteklerine tüm platformlarda cevap vermek isteyen Pay2Phone kredi kartı ile ödeme hizmetini yayına aldı.


Hizmet yelpazesini sürekli genişleterek sanal alışverişin tüm bileşenlerini bir araya getirmeyi hedefleyen Pay2Phone, kullanıcılarının isteklerine tüm platformlarda cevap verebilmek için kredi kartı ile ödeme hizmetini aktif etti.


Web sitesine kredi kartıyla ödeme alamayan işyerlerine kendi kurduğu alt yapısı ile hizmet vererek satışlarını arttırmasına yardım edecek olan uygulama, özel güvenlik çözümleri sayesinde dijital ürün ve hizmet sektörüne hem kredi kartıyla güvenli ödeme altyapısı sağlıyor hem de kullanıcıların gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmelerine olanak sağlıyor.


17 ülkede 4 farklı para birimiyle kullanılan Pay2Phone, kredi kartının yanı sıra 5 bin bayisi ile nakit bakiye yüklemesine de olanak sağlayarak, isteyen kullanıcılarının kredi kartı kullanmadan internetten ödeme yapabilmelerini sağlıyor. Pay2Phone'da kullanıcılar alışveriş için aralarında bakiye transferi yapabiliyor.


Bakiye yüklemede alternatifler sunarak, internette alışveriş yapan kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını tek bir platformla karşılamak için sistemini devamlı geliştiren Pay2Phone yakın zamanda banka havalesi ve mobil ödeme servislerini de hizmete açacak.

Tüm Konu: Pay2Phone'dan kredi kartıyla ödeme hizmeti!

Kaynak: www.chip.com.tr