PayU'dan E-ticareti seviyorum kapmanyası!

CHIP Online
10-05-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PayU Türkiye, e-ticareti destekleyen iletişim çalışmasıyla dikkatleri üzerine çekti!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pay ... pmanyasi_47055.html

E-ticaret sektörünün ödeme sistemleri alanındaki çözüm ortağı PayU Türkiye e-ticaretin faydalarını kullanıcılara aktarmak amacıyla yaklaşık bir ay sürecek yeni bir kampanya başlattı:


"E-ticareti Seviyorum"
 
Sanal POS çözümleri, gelişmiş sahtecilik (fraud) önleme filtreleri, 7 gün 24 saat hizmet veren uzman sahtecilik izleme ekibi ve daha birçok servisle e-ticaret sektörünün güvenilir iş ortakları arasında yer alan PayU Türkiye, e-ticaretin gelişimi adına önemli bir iletişim çalışmasını hayata geçiriyor.

"E-ticareti seviyorum" adlı kampanya, sektörde faaliyet gösteren e-ticaret profesyonellerinin ve Türkiye'deki internet kullanıcılarının e-ticaretle ilgili görüş ve yorumlarını www.e-ticaretiseviyorum.com  adresinde kamuoyuyla paylaşıyor. İnsanların e-ticareti sevme nedenlerini bu web sitesinde derleyen PayU Türkiye, ayrıca e-ticaret sektörünü geliştirebilecek bazı ipuçlarını da ziyaretçilerle paylaşıyor. Bu sayede Türkiye'deki internet kullanıcılarının e-ticareti tercih etme nedenlerine ve kullanıcı deneyimlerine ışık tutarken, aynı zamanda e-ticaretin güçlü yönlerini ve tüketici dostu uygulamaların avantajlarını daha fazla ön plana çıkarmayı amaçlıyor.

Bugüne kadar halkla ilişkiler ve reklam şirketlerinde çalışan internet kullanıcılarının ve önde gelen e-ticaret markalarının temsilcilerinin fikirlerini alan PayU Türkiye, şimdiden e-ticaretin artılarını ortaya çıkarmış durumda. Ürün çeşitliliği, zaman tasarrufu ve trafik sıkıntısına girmeden alışveriş imkanı, internet kullanıcılarının yaygın olarak e-ticareti tercih etme nedenlerinden bazıları. Site yöneticilerinin yorumlarında ise, e-ticaret için ön plana çıkan özellikler arasında e-ticaretin dinamik, yeniliklere açık ve küresel potansiyele sahip olması yer alıyor.


Tüm Konu: PayU'dan E-ticareti seviyorum kapmanyası!

Kaynak: www.chip.com.tr