PHILIPS kulaklıklar ile DJ sizsiniz!

CHIP Online
21-07-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Philips, yeni DJ serisiyle DJ monitör tipi kulaklık tercih edenler için göz alıcı seçenekler sunuyor

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/phi ... sizsiniz_41601.html

Başbantlı kulaklıkları ile tüm dünyada müzikseverlerin favori markası olan Philips, yeni DJ serisiyle, DJ monitör tipi kulaklık tercih edenler için göz alıcı seçenekler sunuyor.


Güçlü sesler: Philips SHL3000


Philips SHL3000 güçlü ses çıkışıyla müzikten maksimum keyfi almanızı sağlıyor. Yumuşak yastıklı döner kulaklık başlıklarıyla son derece kullanıcı dostu bir tasarıma da sahip olan bu kulaklık, hareket halindeyken de başarılı sonuçlara imza atıyor. Uzun süreli kullanımda da konfordan ödün vermeyen Philips SHL3000, ayarlanabilir kulaklık modülleri ve baş bandı ile her kullanıcı için ideal. Konforlu ve uzun süreli müzik keyfi için yumuşak kulak yastıklarına sahip olan bu göz alıcı model, 1,2 metre uzunluğunda kablosuyla da son derece kullanışlı. Yanınızda her yere götürebilmeniz için düz katlanabilme özelliğine sahip olan bu şık kulaklık, 32 mm hoparlör sürücüleri ile güçlü ve dinamik ses çıkışı sağlıyor. Kapalı tip akustik yapısı ile oldukça iyi bir ses yalıtımına da sahip olan Philips SHL3000, ortam seslerini engelleyen gürültü engelleyici özelliği ile de ideal bir seçenek. Siyah, beyaz, mavi ve kırmızı renk seçenekleriyle satışa sunulan Philips SHL3000, 49,90 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.


<div>
Dinamik baslar: Philips SHL3100


 Dinamik ve sıkı bir bas performansı isteyenler için Philips SHL3100, son derce iyi bir alternatif. Gittiğiniz her yere en iyi müzik performansını taşımanızı sağlayacak yeni Philips SHL3100, 40mm Neodimyum sürücüleri ile zengin ve derin bas deneyimi için ideal. 1500 mW'lık güçle donatılan bu göz alıcı kulaklık, en yüksek ses seviyesinde dahi hiçbir bozulmaya yol açmıyor. 165 derece dönebilen kulaklıklar, kulağa tam oturarak en iyi performansı sunuyor. Geniş ve hafif kafa bandı ile uzun süreli kullanım için de son derece rahat olan Philips SHL3100, 85mm çapındaki yumuşak yastıklarıyla da konforlu. 1,2 metrelik kablosuyla bu konforu tamamlayan Philips'in yeni DJ tipi kulaklıkları, kolay saklama için düz katlanabilme özelliğine de sahip.  Ürünün satış fiyatı ise 69,90 TL.


</div>
Derin baslarla tanışın: Philips SHL3300


DJ monitör tarzından vazgeçmeyenler için bir diğer albenili seçenekse Philips SHL3300. Her yönüyle iyi bir müzik deneyimi için tasarlanan bu özel kulaklıklar, 40mm Neodimyum sürücülerinin yanı sıra, 2200mW güçle donatılmış durumda. Bu da en yüksek ses seviyesinde dahi iyi performansı elde etmenizi sağlıyor. 165 derece dönebilen aparatları ile konforlu bir kullanım sağlayan Philips SHL3300, ortam gürültüsünü engelleyerek müzikle aranıza başka hiçbir dış sesin girmemesini sağlıyor. Nefes alan 95mm'lik yastıkları ile son derece konforlu bir kullanım sunan Philips'in bu şık kulaklıkları, kulağa rahat oturması için EVA köpük ile güçlendirilmiş. 1,5 metrelik uzun kablosuyla özgür bir kullanıma da imza atan Philips SHL3300, kolay taşıma için katlanabilir tasarıma da sahip. Ürünün satış fiyatı ise 149,90 TL.

Tüm Konu: PHILIPS kulaklıklar ile DJ sizsiniz!

Kaynak: www.chip.com.tr