Philips'ten Citiscape kulaklık serisi!

CHIP Online
05-06-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Philips'in yeni Citiscape kulaklık serisi, renk ve özellikleriyle müzikseverlerin ilgisini çekecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/phi ... k-serisi_34030.html

Philips'in farklı segmentlerden kulaklık seçenekleri, her kesimden müzikseverin ilgisini çekmeye devam ediyor. Renk, boyut ve özellikleri açısından farklılık gösteren Philips kulaklık serisi, gün geçtikçe yenilikçi modellerle zenginleşmeye devam ediyor. Serinin en son ve en karizmatik üyesi ise Citiscape koleksiyonu.


Uptown, Downtown ve Shibuya modellerinden oluşan Philips Citiscape koleksiyonu, bu yazın trendleri arasına girmeye şimdiden aday. Konforlu kullanıma ve müthiş bir ses performansına sahip koleksiyon, estetik açısından da rakiplerinin arasından kolayca sıyrılıyor.


Philips Citiscape Uptown


Koleksiyonun siyah renkli modeli SHL5905BK/10 ve beyaz renkli modeli SHL5905GY/10, nam-ı diğer Uptown; karizmatik ve retro duruşuyla ilk bakışta herkesi etkilemeyi başarıyor. Oval hatları, deri kaplaması ve ilgi çekici özellikleriyle Uptown, MusicSeal özelliğiyle dinlediğiniz müzik türü ne olursa olsun, dış seslerden arındırılmış berrak bir performans sunuyor. Kulaklık, 1,2 metrelik "düğüm olmayan" kablosuyla da oldukça kullanışlı. Philips Citiscape Uptown, dahili mikrofon ve ses kontrol özelliğiyle telefonla kullanıma da uygun. Uptown, 269,90 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.


Tüm Konu: Philips'ten Citiscape kulaklık serisi!

Kaynak: www.chip.com.tr