Picasa'nın son sürümü hazır. İndirin!

CHIP Online
24-11-2008, 22:10   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google'ın ücretsiz resim yönetim uygulaması Picasa'nın 3. sürümü nihayet yayınlandı. İndirin...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Pica ... .-indirin_9513.html

Resimlerle: Resimlerle Picasa 3

Google'ın başarılı uygulamalarından biri olan ve kullanıcıların fotoğraflarını bulmasını, düzenlemesini ve paylaşmasını son derece kolay bir hale getiren Picasa'nın 3. sürümü yayınlandı.

Birçok yeni fonksiyonuyla birlikte gelen yeni Picasa 3'ün ilk dikkat çeken özelliği, resimlerin slayt gösterisi şeklinde video formatına dönüştürülmesiyle birlikte YouTube'a kolayca aktarılabilmesi. Ayrıca Picasa 3 ile ekran görüntüleri de anında hafızaya alınabiliyor ve webcam'deki görüntüler de yine aynı paralelde Picasa 3 tarafından karelenebiliyor.

Bunun yanında filigran ekleme ve ekran görüntüsü hazırlama gibi yeni fonksiyonlarıyla da öne çıkan Picasa 3'ü buradan indirebilirsiniz.

Direkt Download: Picasa 3
Download sayfasına ulaşmak için: Picasa 3

Güncelleme:
Tarayıcı dil ayarları ile bağlantılı olarak, bazı kullanıcılar (Firefox ve Chrome kullanıcıları) "picasa.google.com" adresine gitmeye çalıştığında Türkçe Picasa sayfasına yönlendiriliyor. Bu durumda, yazılım şu anda Türkçe desteği sunmadığından, karşınızda eski sürümü bulabiliyorsunuz.

Sorun yaşayan okuyucularımız için adresleri güncelledik. Direkt download bağlantısı ile dosyayı hemen indirebilir ya da Download sayfasına ulaşarak Picasa 3 ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz...


Tüm konu: Picasa'nın son sürümü hazır. İndirin!

Resimlerle: Resimlerle Picasa 3

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yeni Picasa'yı denediniz mi?

Fattur
24-11-2008, 23:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Picasa 3'ün ilk dikkat çeken özelliği, resimlerin slayt gösterisi şeklinde video formatına dönüştürülmesiyle birlikte YouTube'a kolayca aktarılabilmesi.


iyide bu özellik benim için bir şey ifade etmiyorki.YouTube zaten kapalı :D:D

silistre
24-11-2008, 23:15   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

1.5 aydır kullanıyorum, google fotoğraf deposuyla online senkronizasyon imkanı ve çok basit olan rötuş işlemi en iyi özelliği.

ErcanErcan
12-02-2009, 06:36   |  #4  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
61 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

Picasa 3'ün bana göre çok önemli bir özelliği, metin ekleme seçeneğinde Latin alfabesi dışındaki karakterlerin de pratik bir biçimde fotoğraflara aktarılabiliyor olması. Artık Fotoğraflara hoşunuza giden Kanji'leri eklemek ve bunları gönlünüzce düzenlemek kısa sürede yapabileceğiniz bir işleme dönüşüyor.