Pilatus PC-12 NG iş jetleri Türkiye'de!

CHIP Online
02-10-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Türkiye şartlarına uygun iş jeti arayanlar için Pilatus PC-12NG, Türkiye'de hizmetinizde!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pil ... rkiye-de_42965.html

VIP uçak bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace Turkey, satış ve bakım haklarını elinde bulundurduğu Pilatus PC-12NG özel jetleri hızlı ve güvenli bir ulaşım sağlıyor. Türbin tahrikli, dünyanın en bilinen ve güvenilir motorlarından birine sahip olan PC-12NG özel iş jeti, VIP, hava taksi, , kargo, kombi, arama/gözetleme, gibi farklı birçok alanda kullanılabiliyor.

AMAC Aerospace Turkey'in satış ve bakım haklarını üstlendiği Pilatus PC-12NG özel jetleri çok amaçlı kullanılabilirliği ve operasyonel esnekliği açısından oldukça dikkat çekiyor. Dünyanın en bilinen motorlarından birine sahip olan PC-12NG özel jetler, kargo, kombi, hava taksi, VIP, ambulans, arama/gözetleme gibi birçok alanda güvenli bir şekilde kullanılabiliyor. Atatürk Hava Limanı'nda özel hangarlar bölümünde yer alan AMAC Aerospace Turkey, PC-12NG özel jetlerinin hem satışını hem de bakımını gerçekleştiriyor.

Toprak ve çim pistlere inebilme kabiliyetiyle her yere güvenli bir iniş gerçekleştirebilen PC-12NG özel jetlerin yüksek performansa sahip olmasına rağmen operasyonel maliyetleri de oldukça düşük. PC-12NG özel jetler maksimum 9 kişi veya 1209 kg yük taşıyor. Pratt & Whitney Canada PT6A-67P model olup 1200 beygir gücüne sahip olan PC-12NG özel jetler, her yere güvenli ve hızlı bir ulaşım sağlıyor.

2013 yılı itibariyle dünyada 1200'ün üzerinde PC-12 serisi uçak uçuyor. Bu uçaklar, şirket yöneticilerini taşıyanlardan, VIP konfigürasyonlu ya da kargo taşıyan modellere, hava taksi olarak ticari taşımacılık yapanlardan, hava ambulansı olarak kullanılanlara yada sınır bölgelerini kontrol eden gözetleme uçaklarına kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Tüm Konu: Pilatus PC-12 NG iş jetleri Türkiye'de!

Kaynak: www.chip.com.tr