Pimaş Açma İşi Nasıl Yapılır

metrotesisat
04-07-2016, 16:08   |  #1  
metrotesisat avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2016

Pimaş Açma

Pimaş boruları; çevremizde bulunan bütün yapıtların içerisindeki tesisat sisteminin ana ve vazgeçilmez malzemesidir. Bu borular zamanla içerisinde kireç, toz, saç vb. nedenlerle tıkanmakta ve evinizin içerisine mayhoş bir koku bırakmaktadır. Pimaşın içerisindeki birikintinin tam olarak nerede oluşacağını tahmin etmek zordur. Genelde bu sorunun çözümü için tel salma veya kimyasal açıcılardan faydalanma gibi basit ve etkisiz yöntemler tercih edilmekteydi. Bu denemelerin çok zahmetli ve boruya zarar verme açısından çok tehlikeli olmasından dolayı firmamız bu tür teknikler kullanmaktan kaçınmaktadır.  Artık pimaş açma işleminde teknolojik ekipmanlar ile boru içerisinden görüntü alarak ve birikintinin oluştuğu bölgeleri tayin ederek, çözüm için kullanılacak yöntemleri belirlemekteyiz.

Pimaş Açma İşleminin Süreci

Tıkalı pimaş açma işlemi sırasında herhangi bir aksilik çıkmaması için, önce gidere kamera göndererek tıkanıklığın sebep olduğu bölge tespit edilir. Ardından özel yaylara sahip olan robot ekipmanlarımız ile tıkanıklığın sebep olduğu bölge parçalanarak ve püskürtülerek açılır. Bu cihazlar hiçbir şekilde borularınıza zarar vermemektedir. Bu işlem esnasında kırıp dökme durumuyla karşı karşıya kalmayacağımızdan size ekstra bir masraf çıkartmayacak, çalışma yaptığımız alanın temiz kalacağından emin olabilirsiniz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Elimizde mevcut bulunan cihazlarımız ve mesleki alandaki tecrübelerimizle tıkalı pimaş açma konusunda %100 müşteri memnuniyeti ile sizlere hizmet vermekteyiz. Eğer bu işlemi kendi yöntemlerinizle yapmaya kalkarsanız sonuç çalıştığınız alan için pek de iyi olmayabilir. Bulunduğunuz alanın kirlenmesi ve zarar görmesi bir yana borularınıza da zarar verebilir, içerisine toz gibi şeylerin kaçmasına neden olabilirsiniz. Böylelikle durum daha da kötü bir hal alabilir. Bunun yerine uzman ekibimizle iş birliği yaparak sorunu bir daha yaşanmamak üzere çözebilirsiniz. Pimaş açma konusunda daha fazla bilgi edinmek için  www.metrotesisat.com veya http://www.metrotesisat.com/tikali-pimas-acma/ ziyaret edebilirsiniz.