piranha twix

batuhancetin
10-04-2008, 21:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2005

Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almayı düşünüyorum, çift hat kullandığımdan almışken çift hat destekli bir telefon alayım diyorum ama nereye baksam şikayetler var bu telefonlar hakkında. İki ürün var aklımda, biri Piranha twix, biri de Samsung DuoS modeli. Samsung çok pahalı olduğundan Piranha'ya yöneldim fakat çok kötülenmiş bu telefon, fakat Chip ödül vermiş bu cihaza Deli Bu telefon alınır mı sizce? Kullanan var mı? Çoğu yerde markasına bakarak önyargıyla yazılmış yazılar var, forumda bu tel ile ilgili bir başlık daha var ve telefon kötülenmiş, hiçbir Chip yetkilisi de savunmamış ödül verdikleri telefonu, kafam karışık açıkçası. Bir de HTC diye bir marka çıkmış, bu markayı kullanan veya bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi?

MaSk3
17-04-2008, 03:25   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

PIRANHA TWIX Telofonu alalı 1 hafta oluyo cihaz fiyatına göre başarılı! java programı desteklemiyo ama ıcınde bulunmuyo bende hıcbıryerde bulamadım. Baska bı sorunu yok sımdılık. +  ( Çift kalem Çift batarya harıcı bataya sarj cıhazı ve sarj cıhazı ve 1 gb hafıza kartı mıcro Sd veriyo yanında ! )


Boyutlarından dolayı kullanabıleceksen al derım ben nokıa 6630 kullanıyodum daha önce alıskınım bu tıp modellerı tavsıye ederım !!Beğendim

Son Düzenleme: MaSk3 ~ 17 Nisan 2008 03:29