Planports CRM Programı

Mert Saymaz
18-01-2017, 18:58   |  #1  
Mert Saymaz avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

Planports CRM Programı

Online CRM Programı Planports ile şirketiniz için tüm satış ve müşteri ilişkilerini kolaylıkla yönetebilirsiniz. Web tabanlı ve mobil uyumlu olduğu için kurulum gerektirmez. Küçük ve orta ölçekli firmalar için tasarlanmıştır. Tüm şirket çalışanlarınızı ekleyerek ekip yönetimini yapabilirsiniz.

Planports CRM Programı, aşağıdaki modülleri içermektedir;

Kartvizitler(Müşteri ve Tedarikçiler)
İş Takibi
Görüşme, Ziyaret, Toplantı ve Etkinlik Takibi
Satış Teklifleri
Satış Fırsatları ve tüm satış sürecinin takibi
Müşterileriniz hakkında ortaklaşa not ve dosya yükleme
Ön muhasebe süreçleri(Fatura,  kasa, banka, cari hesap, borç alacak takibi)

Tüm modüller, kullanım kılavuzu ve öğretici tur içermektedir. Bu sayede kendi kendinize de öğrenebilirsiniz. Yalnızca eposta adresinizi yazarak ücretsiz deneyebilir, tüm çalışma arkadşalarınızı davet edebilirsiniz. Böylece ekip olarak faydalanabilirsiniz. Ayrıca şirket içi kurumsal paylaşım platformu olarak yararlanabilirsiniz.

Keşfetmek ve ücretsiz denemek için erişim adresi aşağıdadır;

www.planports.com

Emin26
31-01-2019, 09:51   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2018

Merhabalar bir Crm uygulaması da ben önermek istiyorum arkadaşlar sizlere. Firmaların en büyük sorunlarından biri iş akışlarını yöneterek müşteri ilişkilerini takip etmek. Bunun en iyi yollarından biri bulut tabanlı crm uygulamalar. Bizlerde şirketimiz için bir crm uygulaması kullanmaya karar vermiştik. Sonrasında evobulut incelemeye karar verdik. Hem fiyatları uygun hem de arayüzü tam istediğimiz gibiydi. 14 gün boyunca demosunu kullandık. İş akışımızı tamamen oturttuk sistem üzerinde. Sonrasında programı almaya karar verdik. Ayrıca crm uygulamasının yanı sıra toplu eposta ve sms olayları da mevcut. Aynı şekilde ıp santral entegrasyonu da. Belirli bir ücret dahilinde program içerisine entegre edildiğinde kullanabiliyorsunuz. Özellik ıp santral olayı oldukça kullanışlı. Gelen ve- giden aramaların kontrolünü sağlayıp müşterilerinizle görüşmeleriniz ses dosyası şeklinde kayıtlı olarak tutuluyor. Aynı şekilde aktivite yönetimi içerisinden de bunların takibini sağlayabiliyorsunuz. Bu tarz bi crm ihtiyacı olanlar için linki aşağı bırakıyorum dostlar.

Genel Crm