Plants vs. Zombies 2'nin 1 aylık destanı!

CHIP Online
09-09-2013, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

1 ay önce ve sadece iOS'a gelen efsane oyunun ikinci sürümü, küçük çaplı bir destan yazıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pla ... -destani_42450.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi oyunları

Bu haber iOS kullanıcısı olmayanları üzebilir ama "Plants vs. Zombies 2", App Store'a ulaşmasının ilk ayında 25 milyon kullanıcı tarafından indirildi. Bu sayı, 2009 yılında çıkan ilk "Plants vs. Zombies"e göre, oyunun ikincisinin daha ilk aydan daha fazla sattığı anlamına geliyor.


Plants vs. Zombies oyuncularının bu bir aylık kısa sürede başardıkları diğer şeylere gelirsek: 5.4 milyar zombi dalgası yenildi, 10 milyar bitki ekildi, 39 milyar güneş toplandı ve en önemli nokta, 81 milyon saat oyun oynandı.


Asıl ilginç olan ise, oyunun şu ana kadar sadece iOS'a özel kalmasına rağmen son derecede popüler bir oyun olarak yerini koruyabilmesi. Ancak oyunun yeni sürümü ile ilk Plants vs. Zombies arasında pek çok fark bulunmakta. Bu farkların en önemlisi ise, indirilme sayısını kesinlikle etkilemiş bir özellik olsa gerek: Oyunun bedavaya indirilebilmesi... Ancak oyun içerisinde daha zengin ve daha zombi-yok-edici bir eğlence istiyorsanız para vererek bunu sağlayabiliyorsunuz. Pek çok açıdan bakıldığında Facebook sürümü ile ortak yanların gözüktüğü bu devam oyununda da oyunu para vermeden bitirmeniz mümkün ancak en güçlü ve en güzel gözüken bitkilere sahip olmak gibi bazı özel durumlar için para harcamanız şart. 


<span style="line-height: 1.6em;">Sabırsız oyuncular, oyun içerisindeki yeni bölümleri de "</span>satın alabilirler<span style="line-height: 1.6em;">." Yani bir bölümü geçmek için birkaç saat harcamak yerine, belirli bir miktar para vererek o bölümü geçmiş sayılabilirler. Aynı durum bitkilerinize bir miktar güçlendirme sağlayan "</span>power-up<span style="line-height: 1.6em;">"lar için de geçerli.</span>


iOS platformunda bütün bunlar olurken, yayımcılardan oyunun diğer platformlarda ne zaman kullanılabilir olacağı hakkında henüz bir açıklama gelmiş değil....

Tüm Konu: Plants vs. Zombies 2'nin 1 aylık destanı!

Resimlerle: 2013'ün en iyi oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr