Playstation 20. Yıl Sürümü Satılık!

neksulus
20-03-2015, 01:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2015

Linklerim şu şekilde: 

http://urun.gittigidiyo...l-ozel-surumu-157027027 

http://www.sahibinden.c...tilmis-205355477/detay/ 


PlayStation 4 | 20th Anniversary EditionPlayStation 4 | 20th Anniversary Edition

Introducing the PlayStation®4 20th Anniversary Edition - A Celebration of PlayStation®'s rich history. Featuring the Original Gray finish of the debut console, classic logo, and an Original Gray DUALSHOCK®4 controller and PlayStation® Camera.


Tasarım ve özellikler: 
Bildiğiniz gibi Sony Playstation?ın 20. Yılı için bu konsolu özel tasarladı. Dünyada sadece 12300 tane üretildi. Koleksiyoncular için tasarlanmış, çok değerli bir parça. Elinizde durduğu süre boyunca değerine değer katacaktır. Şık tasarımında Klasik Playstationdan esinlenilmiş ve eski renkli logo kullanılmış. Konsolun üst bölümünde size özel seri numarası vardır fotoğraflarda görebilirsiniz. Bu seri numarası ürünün nadirliğini her daim size anımsatacaktır. Kutusunun tasarımı bile harika. Kutusundan çıkarmaya kıyamayacaksınız. 
Durumu: 
Hiç dokunlmadı, açılmadı. Kendisine özel tasarlanmış kolisinin içinde, şık kutusuyla duruyor. Elime geçtiği andan itibaren kutuya hiç dokunmadım, seri numarasına bakmadım ama arzu ederseniz seri numarasına bakabilirim. Kutudan çıkarmak gerekmiyor seri numarasına bakmak için. 
Fiyatlandırma politikası: 
Bu ürünü dünyada dükkanlar değil kişiler satıyor. Amerikadaki fiyatlara baktığımızda ortalama 2000 dolar gibi bir fiyat çıkıyor karşımıza. Amazonda 25 bin dolara kadar bile çıkıyor bu fiyat. Ben ürünün fiyatı, kargo ücreti ve gümrük vergisini hesaplarken var olan en düşük fiyatları baz aldım. Sonuçta bu haliyle Türkiye?de bulabileceğiniz en uygun fiyata garantili, taksitli alabilme imkanına sahipsiniz. Türkiyede diğer satıcıların fiyatları çok yüksek ve Amazondan Türkiyeye bu ürünü göndermiyolar. İlerde çok daha fazla değerlenicek bu ürün için bu fiyatı makul görüyorum. Ankarada olanlar için elden teslim edebilirim. 
Kutu içeriği: 
Konsepte uygun sensörlü kamerası, yine özel tasarlanmış kumandası ve konsolun kendisi. 
Satma sebebi: 
Üründen iki tane var bende. Tekini elden çıkarmak istiyorum. Bende kalıcak olanı kimselere vermem =) 


Ayrıca pazarlık payı vardır. Eğer taksit istenmezse elden ciddi anlamda düşebilirim.

Son Düzenleme: neksulus ~ 20 Mart 2015 01:16
rumuzasli
14-04-2016, 15:00   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2016

Kocama böyle bişey almak istiyorum hep diyorum plasytiyon diye ama alamıyorum yazımı yanlış olabilir bunu önerir misiniz :)