PlayStation 4 bu gece tanıtılıyor mu?

CHIP Online
20-02-2013, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony, bu gece PlayStation 4'ü tanıtacak mı? Canlı yayında birlikte öğreneceğiz. İşte yayın saatimiz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pla ... liyor-mu_38797.html

Resimlerle: PlayStation 3'lülerin kaçırmaması gereken 10 oyun!

Sony, efsane oyun konsolu PS3'ten yaklaşık 6 sene sonra bu gece "Orbis" kod adlı PlayStation 4'ü tanıtabilir. Şirketin New York'taki basın etkinliğinde yeni nesil PlayStation'ın gösterilme ihtimali yüksek.


CHIP Online'dan canlı olarak takip edebileceğiniz Sony'nin "PlayStation Meeting" etkinliği, bu gece Türkiye saati ile 01:00'de başlayacak. Son dakika söylentilerine göre PlayStation 4, etkinlikte tanılmasının ardından ABD'de Kasım ayında satışa sunulacak. İki modeli olacağı iddia edilen cihazın piyasaya sürülmesine aylar olduğundan, fiyatlarının henüz kesinleşmediği söyleniyor.


Sony'nin son zamanlarda "PlayStation Cloud"la ilgili alan isimlerini alması, şirketin bulut tabanılı bir dosya veya oyun hizmeti üzerinde çalıştığını da işaret ediyor olabilir. Bunun yanında bir başka söylenti, PlayStation Plus üyelik hizmetinin adının "PlayStation World" olarak değiştirileceğini iddia ediyor.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Tüm bu iddiaların doğruluğunu ve en önemlisi yeni PlayStation'ı bu gece 01:00'da başlayacak ve buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz canlı yayınımızdan takip edebileceksiniz.</span>

Tüm Konu: PlayStation 4 bu gece tanıtılıyor mu?

Resimlerle: PlayStation 3'lülerin kaçırmaması gereken 10 oyun!

Kaynak: www.chip.com.tr