Point Blank

Archangel77
24-08-2012, 15:38   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Herkese merhabalar arkadaşlar,
Kendimi biraz tanıtacak olursam; hardcore bir PC oyuncusuyum. Konsollarda oyun oynamayı da seviyorum ancak PC'nin bendeki yeri ayrıdır. PC platformunda en çok FPS yani Birinci Şahış Bakış Açısı Shooter oyunu türündeki oyunları oynamayı seviyorum. Genel olarak free to play yani oynaması ücretsiz FPS oyunlarını tercih ediyorum. Bunlardan birisi de Point Blank. Gerçi Point Blank'a yakın zamanda kaydoldum ve pek sevdiğim de söylenemez. Yani bu zaman kadar birçok MMOFPS oynadım ama bu oyundaki oyuncu kitlesi hiç iyi değil.
Durmadan küfür edip duruyor adamlar. Yani bu oyunu bu kadar seviyesizliğin içerisinde nasıl oynuyorlar anlamış değilim. Şahsen benim gibi bir oyun hastası bile 3-4 oyuna dayanamadı. Oyunun grafikleri de pek fena değil ama çok fazla soğuk. Beni kendine çekemedi. Bunun nedeni oyundaki animasyonların yetersizliği de olabilir pek emin değilim. Ayrıca oyunda oldukça fazla kopmalar ve düşmeler yaşanıyor. Oyunda tutanabilsen bile diğer oyuncuların lag problemleri ile uğraşmak zorunda kalıyorsun. İşte havada uçmalar sağa sola ışınlanmalar.
Bilmiyorum ya. Yani ben uzun bir süre daha Point Blank oynayacağım sanırım. :P Oynamak isteyene de pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Haydi iyi günler.

fakeuyelik
01-09-2012, 04:02   |  #2  
fakeuyelik avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
39 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Ben de point blank oynuyorum. Oyuncu kitlesi pek iyi olmasa da oyun etkiledi beni.

quyin
08-09-2012, 01:47   |  #3  
quyin avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Bende P.B oynuyorum.En azından oynuyordum.4 gün önce bir wall hack buldum ve bugün HACKSHİELD ŞİRKETİ çözmüş çalışmıyor wall hack şuanda bende oynamayı bıraktım gibi oldu. Karizma