PoloSmart Smart Fit Akıllı Bileklik

seto__
02-10-2020, 16:36   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
866 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Akıllı teknolojiler döneminde hayatınızı kolaylaştıran birçok ürün ile karşılaşmanız mümkün. PoloSmart markasının tasarladığıSmart Fit gündelik yaşamınızda sizlere büyük oranda kolaylıklar sağlamak adına oluşturulmuştur. Akıllı asistanınız olarak sizlerle ayrıcalıklı bir hizmet sağlayan Smart Fit akıllı saat ürünü ile yoğun iş temposunda veya gündelik işlerinizde kontrol sizde. Birçok teknik özelliği ile günün her anında sizlere profesyonel bir hizmet sağlar. Akıllı saatin teknik özellikleri genel olarak şu şekilde sıralanabilir:


  • 4.0 Bluetooth bağlantısı,
  • 0.96 inç TFT ekran boyutu,
  • 26 gram ağırlık,
  • 90 mAh pil kapasitesi,
  • 2 saate kadar hızlı şarj süresi,
  • 15 güne kadar bekleme süresi,
  • 5 veya 7 güne kadar çalışma süresi olarak en göze çarpan özellikler hayatınızı kolaylaştıran akıllı teknoloji ile birleştirilmiştir.

Gün İçerisinde Kontrol Sizde

Akıllı teknolojisi sayesinde gün boyu kontrol becerilerinizi üst düzeyde tutmak adına akıllı saatin birçok fonksiyonunu etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Akıllı saatte bulunan özellikler: adım sayar, kat edilen mesafe ölçümü, kalori ölçümü, mesaj bildirimlerini görüntüleyebilme ve daha birçok özellik performansı arttırır.

Özellikle sporseverler için bulunmaz bir ürün olan Smart Fit akıllı saat sayesinde vücut sağlığınızı koruyabilir ve kendinizi her zaman güvende hissedebilirsiniz. Sosyal medya bildirimlerini ve hareket et uyarısı sayesinde gün içerisinde sürekli zinde kalabilirsiniz. Uygun fiyatlı oluşu ve üstün kalitesi sayesinde yediden yetmişe tüm kullanıcıların anlayacağı bir şekilde dizayn edilen menüsü sizlere son teknolojinin faydalarından yararlanmayı sağlar. Akıllı asistanınız sayesinde dijital çağa ayak uydurabilir ve ayrıcalıklı özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Şık Tasarımı ile Gözler Hep Üzerinizde

Akıllı saatte bulunan kordon yuvasında USB girişi mevcuttur. Kordon yerinden çıkarılarak USB girişi kullanılabilir. Nabız sensörü sayesinde günlük sağlık verilerinizi kolayca kontrol edebilirsiniz. Nabız sensörü akıllı saatin alt kısmında bulunarak kolunuza taktığınızda nabzının bulunduğu yerde işlev görmektedir.

Ergonomik boyutları ve modern tasarımı sayesinde akıllı asistanınız gün boyunca sizlerin tüm verilerini kayıt altına alarak sizlere benzersiz bir kullanım oluşturmaktadır.