Potansiyel Amazon Müşteri Sayısı 1.2 Milyarı Geçti

Propars
20-08-2020, 11:38   |  #1  
Propars avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2020

Kendi web sitenizde veya fiziki mağazanızda yaşayacağınız müşteri sorunları Amazon’da yok. Amazon insanların güvenle alışveriş yaptığı bir platform olarak global pazarda yerini almış. Belli bir marka bilinirliğine sahip. Amazon’a girdiğinizde potansiyel müşteri arayışına son verebilirsiniz. Amazon sizin yerinize müşterileri bulur. Size sadece ürünlerinizi doğru listeleme yöntemleri ile satmak kalır.Şuan ABD’deki e-ticaret satışlarının %49’unu Amazon platformu karşılamakta. Diğer tüm e-ticaret platformları geriye kalan %51’lik paydayı aralarında paylaşmakta. Amazon Avrupa ve Türkiye ile birlikte global pazar yerlerine baktığımızda bu rakamın dünya çapında hatırı sayılır bir seviyede olduğunu düşünebiliriz, bu sebeple ürünleriniz için potansiyel müşterilere ulaşmak istiyorsanız Amazon sizin için en doğru yer olacaktır.


Amazon’da satışa nasıl başlayacağınız ile ilgili tüm sorularınıza ve yaşayacağınız tüm endişelere  cevap olan “Amazon'da Satış Yapmaya Başlamak İçin Geç Kalmak Üzeresiniz!’’ başlıklı yazıyı okuyabilirsiniz.


Ayrıca e-ihracata kolaylıkla başlayabileceğiniz, yurtdışı pazar yerlerinde size çözüm ortaklığı sağlayan ve birçok Kobi’nin de faydalandığı Propars şirketi, işletmelerin tüm e-ihracat süreçlerinde onlara destek olurken, ücretsiz bir danışmanlık hizmeti de sunuyor.


Eğer siz de bu konuda bilgi almak ve e-ihracata en kısa yoldan başlamak istiyorsanız, buradan ve 08505324461 numaralı destek hattı üzerinden Propars’a ulaşabilirsiniz.