power point programı ne işe yarar

HPQ-User
15-01-2010, 22:44   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

demiröz sormuş:
pover point yazan işareti renkli bardak ve içinde fırça benzeri bişiler olan bi program vardı, çocu açılan beyaz sayfasına resimler çizerdi içlerini doldurup boyardı, şimdi o programı bulamıyorum, ne olduğunu anlayabildiyseniz bu programı nerden nasıl indirebilirim ?

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
samsung monitör, toplama bilgisayar

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.1; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)

IceManF1
15-01-2010, 23:14   |  #2  
IceManF1 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,546 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009


PowerPoint, projektör kullanarak sunumu yapılabilen malzemeler oluşturmanızı sağlayan bir yazılımdır. Bir rapor veya teklifin duyurusunu yapmak için bu malzemenin kullanılması sunu olarak adlandırılır. PowerPoint'i kullanarak, renkli metinlerle fotoğrafları, çizimleri, tabloları, grafikleri ve filmleri etkili bir şekilde birleştiren ekranlar oluşturabilir ve birinden diğerine aynı slayt gösterisinde olduğu gibi geçiş yapabilirsiniz. Animasyon özelliğini kullanarak ekrandaki metin ve çizimlere animasyonlar ekleyebileceğiniz gibi, ses efektleri ve anlatım da ekleyebilirsiniz. Üstelik, malzemelerin yazılı çıktısını alabilir ve sunuyu yaparken bunları dağıtabilirsiniz.
PowerPoint ürünü belge, elektronik tablo, sunu oluşturma ve e-posta yönetme için farklı türden yazılımların birleştirildiği "Office" ürün paketinin bir parçasıdır.

(Çizimler ve resimler içeren sunu malzemesi)

(Metin içeren sunu malzemesi)

(Grafikler ve tablolar içeren sunu malzemesi)
   Fotoğraf Albümü

Bilim Fuarı Slayt Gösterisi

  İpucu: Neden "Office" adı verilmiştir?Evde belge oluşturma ve elektronik tablo yazılımının neden "Office" (Türkçe Ofis) adı verilen bir yazılım paketinin parçası olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bunun geçmişe dayanan bir nedeni vardır. Önceleri, belge oluşturma ve elektronik tablo yazılımı öncelikle iş için kullanılırdı. Yazılım iş yazılımı paketi olarak birleştirilmişti; bu nedenle "Office" adı verilmişti. O zamandan beri, kişisel bilgisayarın evlerde de kullanımı yaygınlaştı, ancak belge oluşturma ve elektronik tablo yazılımını birleştiren yazılım paketine "Office" adı verilmeye devam edildi. İpucu: PowerPoint'ten söz edelimPowerPoint'ten yazılım ekranlarında veya yardımda çoğunlukla "PowerPoint" olarak söz edilir. Bazen de "Microsoft PowerPoint", "Office PowerPoint" ve "Microsoft Office PowerPoint 2007" olarak söz edilir. Bunların tümü PowerPoint sunu yazılımını temsil eder. İpucu: Toplantılarda kullanılacak malzemeleri yazdırmak için PowerPoint'i kullanabilir misiniz?PowerPoint'in ana kullanım alanı, sunulara ekranlar oluşturmak ve projektör kullanarak bunları yansıtmaktır; bununla birlikte, metni ve çizimleri serbest bir şekilde yerleştirmenize olanak tanıdığından, A3 gibi büyük kağıtlar üzerine metin ve çizim yerleştirmek için de yaygın olarak kullanılır.

NoteBook
16-01-2010, 00:13   |  #3  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
658 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

İndir

Craterus
16-01-2010, 11:22   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
881 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

powe point iş yaşamında ve benim özellikle üniversite yıllarımda çok işime yarayan sunumlar yaptığım kullanışilı bir program özellikle ofis ortamında ve kurumsal bir şirkette çalışan ve yönetcii olmak gibi bir ideali olan bir kinmse için bilinmsei gerekli bir program