Pressy'yi Android'çiler sevecek mi?

CHIP Online
04-09-2013, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android'li cebinize, çok yakında yeni bir düğme ekleyebileceksiniz... Üstelik sanal değil, gerçek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pre ... vecek-mi_42393.html

Resimlerle: Akıllı telefon yolunda kilometre taşları

Kickstarter'da yakın zamanda ortaya çıkan bir proje büyük ilgi gördü ve 40 bin dolarlık proje ücreti çoktan iki katını geçip 100 bin dolara ulaştı. Dolayısıyla yakında, Android telefonlarımız için yeni bir donanım eklentisi ile karşılaşacağız gibi görünüyor.


Pressy isimli bu düğme, telefonların kulaklık girişine takılacak. Kullanımı o kadar basit ki, bu basitlik onu daha da popüler yapacak gibi görünüyor. Cihaz telefona takıldıktan sonra, kullanıcının ona atadığı görevi gerçekleştirmek için düğmeye basmak yeterli oluyor. Elbette düğmeye farklı şekilde basmak farklı görevleri çağırıyor. Uzun basarak evi arayabilir, iki kere hızlı basarak internet tarayıcısını çalıştırabilir, kısa basıp bırakarak 3G'yi açıp kapatabilirsiniz. Onunla neyi nasıl yapacağınız size kalmış.


Minik düğmenin bir de anahtarlık kılıfı bulunuyor. Bu sayede, müzik dinlemek istediğiniz zaman, düğmeyi kulaklık yuvasından çıkarıp anahtarlık şeklindeki yuvasına takabiliyorsunuz. Bu da kaybolmasını engelliyor.


Minik cihaz henüz piyasaya çıkmış değil. Ancak Kickstarter kampanyası başarıya ulaşan cihaz için geliştiricisi, 4 ay içinde piyasada olma sözü verdi. Bu da yılbaşından önce onu Android sahibi arkadaşlarınıza hediye edebileceksiniz demek. Fiyatı ise 17 dolar olacak gibi görünüyor.


 

Tüm Konu: Pressy'yi Android'çiler sevecek mi?

Resimlerle: Akıllı telefon yolunda kilometre taşları

Kaynak: www.chip.com.tr