Prestigio'nun yeni cebi Grace tanıtıldı

CHIP Online
14-06-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Prestigio'nun, yeni tanıttığı yeni cebi Grace özellikle incelğiyle dikkat çekici.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pre ... anitildi_47719.html

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Prestigio'nun şimdiye kadar ürettiği en ince telefon olma özelliğini taşıyacak olan Grace sadece 5.5 mm kalınlığı, son derece şık tasarımı ve üstün teknik özellikleri ile çok ses getirecek.


Full HD çözünürlükte 5 inç boyutunda Super AMOLED ekrana sahip olan Prestigio Grace'de ayrıca Gorilla Glass 3 koruması da bulunacak.


Metal ve camın etkileyici uyumunu yansıtacak olan Prestigio Grace'de 1.7 GHz hızında 8 çekirdekli Cortex A7 işlemci ve 2 GB bellek bulunacak. İşletim sistemi olarak Android 4.4 KitKat ile gelecek olan Prestigio Grace'in 13 MP arka kamerası ve 5 MP ön kamerası bulunacak. Kullanıcılar Full HD çözünürlükte video da çekebilecek.


Prestigio'nun yeni geliştirdiği Lock Screen MultiStart (Kilit Ekranı Çoklu Başlangıç) özelliği de ilk kez Grace ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Kolayca kişiselleştirilebilen bu fonksiyon sayesinde telefonun en önemli özelliklerine hızlı bir şekilde erişmek mümkün olacak. Yeni kilit ekranında haber akışları ve sosyal medya güncellemeleri izlenebilecek. Kilit ekranındaki widget'larla çoklu ortam dosyaları ile ilgili uygulamalara hızlıca erişilebilecek.


Prestigio Grace bu yıl Ağustos ayında raflarda olacak.

Tüm Konu: Prestigio'nun yeni cebi Grace tanıtıldı

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Kaynak: www.chip.com.tr