Pritech kablosuz görüntü aktarıcı hd

cestivar
04-02-2014, 15:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2014

Pritech W1 kablosuz görüntü aktarıcı Uzun zamandır takip edilen ve geliştirilen kablosuz görüntü aktarıcıTürkiye'ye giriş yaptı.Teknoloji dünyasında çok büyük kolayklıklar sağlayan bu cihaz, kablosuz görüntü aktarımı yapıyor. 

Windows, Android, İOS, MacOS işletim sistemine sahip tüm Cihazlardan Tüm marka ve model TV'lere görüntü aktarımı yapan bu cihaz PRITECH markası altında Türkiye'de satışa sunuldu. 

Bu cihazı TV'nize bağlayarak, tablet bilgisayar, cep telefonunuzdan oynadığınız hareket sensörlü veya diğer kombinasyonlu oyunları rahatlıkla TV'ye aktarabiliyor ve büyük ekranda oyun oynayabiliyorsunuz. 

Bir çok kolaylığa olanak tanıyan bu cihaz aynı zamanda kablo sıkıntınızı ve kablo görüntü kirliliğinide ortadan kaldırmış oluyor.Yatağınızda uzanırken telefonunuzda açtığınız bir filmi hiç yerinizden kalkmadan TV'ye aktarıp film keyfini Büyük ekranda yaşayabiliyorsunuz..Aynı zamanda SES aktarımıda yaparak telefonunuza sadece bağlantı yapmayı bırakıyor.Aynı zamanda bir çok fonksiyonu olan bu cihazın satış yapılan yerlerden detaylarını öğrenebilirsiniz.. 

Böyle bir teknolojinin bedeli ise 150 TL civarında, şuanda sadece www.cesitvar.com ve www.gittigidiyor.com üzerinden satışa sunulan cihazın, önümüzdeki günlerde daha geniş bir satış ağına ulaşması bekleniyor.. 

Ürün Videosu : http://www.youtube.com/...=xlP95...ature=youtu.be