Programların Deneme Süresi Artırma Uzatma

LENO7
17-08-2012, 08:45   |  #1  
LENO7 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Öncelikle vericeğim bilgiler ileri düzey bilgisayar kullanıcıları için uygundur..eğer bilgisayar konusunda acemiyseniz dediklerimi denemeyin..

ilk önce kullandığımız programın süresi bitmiş olmalı veya çok az süresi kalmış olmalı...programı tamamen kaldırıyoruz.restart gerektirirse restart atın...sonra Başlat>Çalıştır>regedit yazıp enterliyoruz..CTRL+F tuşuna basıp az önce kaldırdığımız programın adını yazıyoruz..programın adını kısaca yazsak iyi olur..mesela ben cFosSpeed programını kaldırdım..regedite ise kısaca cfos yazdım...çıkan bütün kayıtları sildim..

Programın adını yazıyoruz ve çıkan bütün kayıtları siliyoruz...daha sonra F3 tuşuna basarak öbür kayıtları arayın ve çıkanları silin..sakın yanlış bir şey silmeyin dikkatli olun..

Eğer bütün kayıtları sildiyseniz regediti kapatın..kaldırdığınız programı tekrar kurun..artık deneme süresi bitmiş programı tekrar eski deneme süresiyle kullanabilirsiniz...programın deneme süresi biterse tekrar dediklerimi uygulayın..artık crackli sahte programlardan kurtuldunuz...anlamadığınız bir yer varsa yardım ederim ama dediklerim ileri düzey bilgisayar kullanıcıları içindir..