PS Vita'da kullanıcıları kızdıran sınırlama!

CHIP Online
21-01-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

GB'larca boş yeriniz varken onu kullanamamak... Bu cihazı alanlar; işte bu sorunla boğuşuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ps- ... inirlama_38195.html

Resimlerle: En iyi 10 PlayStation 3 oyunu!

Günümüzde taşınabilir konsol denildiği zaman akla ilk gelen cihaz PlayStation Vita'dır. Kendisi hala cebimizde taşıyabildiğimiz en güçlü oyun konsolu olma özelliğine sahip. Fakat öyle gözüküyor ki onun bile bazı sınırları var...


NeoGAF isimli bir forum sitesinin üyelerinden "shagg_187" isimli şahıs, PS Vita'nın 100 uygulamadan daha fazlasını kaldıramadığını çekmiş olduğu hata mesajı fotoğrafı ile site üzerinden paylaştı. 101. uygulamasını kurduğu anda aldığı hata mesajında, PS Vita'nın en fazla 100 uygulamayı aynı anda kıllanabileceğini, 101. uygulamayı kurmak için önce eski uygulamalardan bir tanesinin silinmesi gerektiği yazıyor. Kendisi ise forumda başlattığı başlıkta, "Madem istediğim kadar oyun ve uygulamayı cihazımda depolayamıyorum, 32GB'lık sabit diskin ne anlamı var?" diyor.


Kullandığı uygulamalar arasında 50 tane "minis," 10 adet PSOne oyunu, 20 tane olmazsa olmaz uygulama ve 20 adet Vita / PSP oyunu bulunduğunu beyan eden shagg_187, durumdan bir hayli mutsuz zira halen 9GB'lık boş alanı olmasına rağmen, hiçbir şekilde kullanamıyor. Kendisi ve forumda bu konu hakkında konuşan birçok kişi, 101. uygulamanın kullanılabilir olduğunu gördükleri güne kadar, PS Vita için hiçbir satın alma yapmayacaklarını dile getirdiler.


Sony ise konu hakkında bir internet sitesine verdiği ufak açıklamada, donanım ve yazılımın ekibinin konu hakkında çalıştığına değindi. Nitekim henüz herhangi bir yama tarihi söz konusu değil.

Tüm Konu: PS Vita'da kullanıcıları kızdıran sınırlama!

Resimlerle: En iyi 10 PlayStation 3 oyunu!

Kaynak: www.chip.com.tr