PS4 ve PS Vita, aynı pakette gelebilir!

CHIP Online
14-08-2013, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Son dönemin çok konuşulan 2 "oyuncağı", çok yakında aynı paketin içerisinde gelebilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ps4 ... elebilir_41958.html

Resimlerle: PlayStation 4'ten resmi kareler!

Bazı oyunların PS Vita'yı PS4 kumandası olarak kullanabileceği söylendiği andan itibaren, pek çok kişi Sony'nin bu iki ürünü beraber satacağını duymak için bekliyordu. Ve bu bekleyiş, resmi olarak olmasa da, sonunda bititi gibi görünüyor!


Inside Gaming Daily'nin "iyi konuma sahip anonim kaynağı"na göre, PS4 ve Vita'yı birlikte içercek olan konsol paketi, yıl bitmeden satışa sunulacak ve fiyatı 500 dolar civarında olacak.


Eğer PS4'ün çıkış fiyatının 399.99 dolar olduğu ve Vita'nın A.B.D. fiyatının 250 dolar civarında olduğu düşünülür ise, bu paket yaklaşık olarak 150 dolar ucuza geliyor.


Eğer paket A.B.D. dışında bir ülkede satılacak olur ise, tabii ki fiyatın belirtilenden yüksek olmasını bekleyebiliriz. Ancak Sony'nin bu paketi A.B.D. dışına çıkartmama ya da sadece birkaç ülkede piyasaya sunma ihtimali de var. Birleşik Krallık'ta bu ürünlerin paket olmadan sahip oldukları toplam fiyat 520 £ civarında. Avusturalya'da ise sadece PS4'ün çıkış fiyatı 550 dolar.


Ancak Vita'yı PS4'ün yakınında almanın tek avantajı, Vita'nın bir kumanda görevi görebilecek olması değil. Bu küçük konsol aynı zamanda PS4 oyunlarını "remote play" desteği sayesinde stream edebilme özelliğine de sahip.


Kaynağın söylediğine göre, Sony bu ayın sonlarına doğru bu paketin açıklamasını yapacak. Ancak kaynağın kim olduğunu bilmiyoruz ve paket için heyecanlanmadan önce gelecek bir resmi açıklamayı beklemeyi tercih ediyoruz...

Tüm Konu: PS4 ve PS Vita, aynı pakette gelebilir!

Resimlerle: PlayStation 4'ten resmi kareler!

Kaynak: www.chip.com.tr