Pulse, LınkedIn yolcusu...

CHIP Online
13-03-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft ve Yahoo'nun da peşinden koştuğu firmayı bakın hangi sürpriz isim kaptı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pulse-linkedin-yolcusu_39158.html

Haber akışı, blog siteleri ve sosyal ağları takip etmeyi oldukça kullanışlı ve eğlenceli hale getiren Pulse, gelen haberlere göre LinkedIn yolcusu. İnterneti "akıllı kutucuklar" yoluyla kullanıcıların önüne getiren uygulama, kendini ilk kez 2010 yılında göstermiş, popüler olduktan sonra ise Android, Windows 7 ve Windows 8 sürümleri çıkarmıştı.


Şimdilerde ise AllThingsD.com'um haberine göre Pulse, dünyanın en büyük profesyonel sosyal ağı LinkedIn'e katılmak üzere. LinkedIn'in Pulse'ı satın almak için 50 ila 100 milyon dolar arası bir para harcayacağı söyleniyor. Bir zamanlar Microsoft ve Yahoo da Pulse'ı satın alma girişiminde bulunmuş ancak görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı.


Hatırlayacak olursak; Pulse, 2011 yılında Windows 7 sürümü çıkarmış ancak uygulama Microsoft'un planları doğrultusunda Windows Phone Store'dan kaldırılmıştı. Nedeni ise yazılım devinin Windows 8 ile sunmak üzere Pulse'ın web versiyonunu çıkarmak istemesiydi. 2012 yılına gelindiğinde ise Pulse, Windows 8 ve RT için ana uygulama haline gelmişti.


Ancak Microsoft'la bu denli iyi ilişkileri olan firma, artık LinkedIn için hizmet verecek. Anlaşmanın bu hafta içerisinde duyurulması bekleniyor...

Tüm Konu: Pulse, LınkedIn yolcusu...

Kaynak: www.chip.com.tr