PureRa 1.6

viking20
07-04-2012, 12:59   |  #1  
viking20 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

PureRa 1.6
73 KB / Windows All /free
http://www.softpedia.com/get/Sec ... eaning/PureRa.shtml
http://raproducts.org/click/click.php?id=7
kullanım:(ing.)
The PureRa was designed to be a system purification tool. PureRa is a simple tool that does a simple job: it removes files from your computer that other mainstream cleaning programs tend to oversee.
Some of our targets can simply be removed to create some valuable space while others are removed in an attempt to repair certain problems because they will simply recreate themselves.
kullanım:(türkçe)
PureRa bir sistem temizleme aracı olarak tasarlanmıştır. PureRa basit bir iş yapar basit bir araçtır: bu diğer ana yıkama programları denetlemek üzere eğiliminde olduğunu Bilgisayarınızdaki dosyaları kaldırır.
Hedeflerimizden bazıları sadece başkalarının onlar sadece kendilerini yeniden çünkü bazı sorunları onarmak için bir girişim kaldırılır ederken bazı değerli alan oluşturmak için çıkarılabilir.
Sisteminizde yer alan ve kullandığınız temizlik araçları ile kurtulamadığınız gereksiz çöp,kalıntı,pislikleri ayıklar.Yazılımı Masaüstünden çalıştırdığınızda yukarıdaki ekranla karşılaşacaksınız.Next’e tıklayıp bir sonraki adıma geçin.Check All i işaretleyip,Clean butonuna basıp,rapor verme aşamasına kadar işlemin bitmesini bekleyin.

Son Düzenleme: viking20 ~ 07 Nisan 2012 13:42