Puset Minderi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ahmetmurateroglu
01-02-2017, 17:10   |  #1  
ahmetmurateroglu avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

Sevgili ebeveynler; bebeklerinizi arabalarda gezdirdiğinizde puset minderlerine oldukça fazla ihtiyaç duyarsanız. Özellikle bebeklerinizin daha rahat uyumalarını sağlamak için bebek arabası aksesuarlarına önem gösterirsiniz. Bu aksesuarların en önemlisi de puset minderleridir. Peki puset minderi tercih ettiğinizde ne gibi özelliklere dikkat ediyorsunuz ? Eğer bu sorunun cevabı sadece fiyat ise bu büyük bir problem demektir. Öncelikle amacınızın bebek sağlığı olması gerekir. Tabi her anne bebeğinin sağlıklı olmasını ister. Bu nedenle de bebeği için kullandığı ürünlerinde sağlıklı ürünler olmasını tercih eder.

Hangi markayı tercih ederseniz edin öncelikle ürün hakkında detaylı bir inceleme yapmanız gerekir. Özellikle puset minderlerinde kumaşa oldukça dikkat etmeliyiz. Kumaşın nefes alabilen bir maddeden yapılması bebeklerin rahatlığı için önemlidir. Ayrıca sağlıklı olabilmesi içinde kumaşın pamuktan üretilmiş olmasına önem gösterilmesi gerekir.  Bu şekilde bebeğiniz nemden ve ısıdan zarar görmeyecek, puset içerisinde rahatça uyuyabilecek.

Sevgili anneler sizin içinde önemli bir konu var. Bu konuda alınacağınız puset minderinin lekeleri çabukça içerisine almamasıdır. Lekeleri direk iç bölgeye sızdıran kumaşlar çok kısa süre sonra ömürlerini bitirirler. Çok uygun bir fiyata aldığınız ürünü bir kaç kez değiştirerek pahalı bir üründen daha pahalı hale getirebilirsiniz.

Puset minderinde renk seçimlerinizin de doğru yapılması gerekir. Daha çok toz ve lekeyi hemen göstermeyen renkleri seçmeniz ürünü uzun vade de kullanmanıza yol açacaktır. Bu nedenle genellikle anneler koyu gri , kırmızı, lacivert puset minderlerini tercih ederler. Sarı, bej gibi renkler puset minderlerinde tercih edilmezler.

Son Düzenleme: ahmetmurateroglu ~ 01 Şubat 2017 17:13 Neden: