Putin, sonunda oyun kahramanı da oldu!

CHIP Online
05-10-2013, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dünya politikasına yön veren en önemli isimlerden biri, şimdi de oyun kahramanı oldu! Rakibi ise...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/put ... -da-oldu_42994.html

Resimlerle: En sıcak oyun kahramanları

Tarih boyunca önemli karakterler hep oyunlara konu olmuş ya da ilham vermiştir. Ancak bu oyun son zamanlarda sosyal medyada "yiğitliği" ile ön plana çıkan ve tarihten değil günümüzden bir lideri konu alıyor: Vladimir Putin.


Oyunun adı "You Don't Mess With Putin" ve tam olarak adının anlamını içeriyor. Putin'e bulaşılmaz... Oyun, Putin'in karşısına ise Zombi Rasputin'i koyuyor.


Oyunun fikir babası Michele Rocco Smeets, Belçikalı bir yapımcı ve Call of Duty, Black Ops: Zombies tarafından ilham aldığını söylüyor. Variety'nin haberine göre Smeets "Putin, sert adam imajına sahip ve ellerinin kirlenmesinden korkmuyor. Avlanıyor, at biniyor, ateş ediyor. Bir lider, güçlü olmalı ve bence Putin şu anda bu imajı doldurabilen tek dünya lideri." cümlelerini kullandı.


Bu oyun belli ki Putin'in güçlü cephanesine eklenen "uzlaşma" kozunu kullanmayacak. Belli olmayan ise Rasputin'in yaşayan ölüler ordusunda kimlerin olacağı. Yıllar boyu yer altın kalmaktan bıyığı bozulmuş bir Joseph Stalin, Rasputin'in arkasında yürüyecek mi? Veya başı açılmış ancak zekasından hiçbir şey kaybetmemiş bir Vladimir Lenin zombi saldırılarına öncülük edecek mi?


Henüz bu şekilde bilgilere sahip değiliz ancak oyunun ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir fikrimiz var. 2013'ün belki de alanında en iyi oyunlarından biri olabilecek bu oyun Hollywood Reporter'ın söylediğine göre mükemmel bir zamanda piyasaya sürülecek: Cadılar Bayramı, yani 31 Ekim. Oyun hem iOS hem de Android için ücretsiz olacak ve yine kesin gözüyle bakabileceğimiz bir şey en fazla indirilen oyunlardan biri olacağı.

Tüm Konu: Putin, sonunda oyun kahramanı da oldu!

Resimlerle: En sıcak oyun kahramanları

Kaynak: www.chip.com.tr