QMD Serisi Akıllı Signage ekranlar geliyor!

CHIP Online
13-10-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, ultra-gerçekçi detaylar sunan QMD Serisi Akıllı Signage ekranları piyasaya sürüyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/qmd ... -geliyor_50059.html

Resimlerle: Dev ekranda oyun oynamanın zevki bir başka!

Samsung Electronics Ultra Yüksek-Çözünürlüklü (UHD) ticari amaçlı görüntüleme sistemleri sunan QMD Serisi Akıllı Signage Ekranlarını piyasaya sürdüğünü duyurdu. 85 inç modeliyle satışa sunulan profesyonel ekranlar, dijital içerikler için yüksek detaylı görsel bilgiler sunarak perakende sektörü ve kurumlara yönelik olarak tasarlandı. QMD Serisi Akıllı Signage ekranları, canlı UHD resim kalitesi, çok formatlı bağlantı seçenekleri, pivot modlu etkili ekran yönlendirmesi , ticari ortamlarda optimum esneklik ve görüntü netliği sağlayan güvenilir işleyişiyle yepyeni bir tasarım sunuyor.


Samsung Electronics Dijital Görüntüleme Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Kim, "Samsung olarak, görsel anlamda daha etkili deneyimler sunma arayışında olan müşterilere yönelik görüntü ve dijital signage teknolojisinin UHD'ye taşınmasına öncülük etmekten büyük bir heyecan duyuyoruz. Bu teknoloji yaygınlaştıkça, yeni QMD Serisi Akıllı Signage Ekran sistemlerimiz sayesinde işletmeler bir yandan müşterilerini etkilerken, diğer yandan marka kimliklerini güçlendirebilecek" dedi. 


İzleyiciyi Adeta Sarmalayan Bir Seyir Deneyimi


QMD Serisi Akıllı Signage ekranları, içerdiği ultra-gerçekçi detaylar ve Tam Yüksek-Çözünürlüklü (FHD) görüntüden 4 kat fazla netlikle, şimdiye kadar geliştirilmiş en hassas detaylı resim görüntüleme teknolojisini sunuyor. QMD Serisi'nde UHD kalitesi 3,840 x 2,160 çözünürlüğü sayesinde son derece net görüntüleme sağlıyor. En küçük ayrıntısına kadar görüntülenebilen fotoğraf ve video gibi yüksek detaylı görsellerde son derece gerçekçi ve izleyiciyi adeta içine alan bir seyir deneyimi sunuyor. Ölçekleme teknolojisi sayesinde ise daha düşük FHD çözünürlüklü içerikler QMD Serisi'nde optimum düzeyde görüntülenebilecek şekilde ayarlanabiliyor.


60 Hz'lik yüksek yenileme hızıyla desteklenen QMD Serisi, kusursuz video oynatma özelliği sayesinde genelde düşük yenileme hızı olan ürünlerdeki kesintili görsel deneyimi de ortadan kaldırmayı başarıyor. Display Port (DP) 1.2 destekli 60 Hz UHD çözünürlüğü  QMD Serisi için gerçek bir UHD deneyimi yaşatıyor.

Tüm Konu: QMD Serisi Akıllı Signage ekranlar geliyor!

Resimlerle: Dev ekranda oyun oynamanın zevki bir başka!

Kaynak: www.chip.com.tr

LENO7
13-10-2014, 01:56   |  #2  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Haydi hayırlısı.