Ram Mhz sorunu

batuhan1555
19-01-2017, 03:24   |  #1  
batuhan1555 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

Ram im 1600 Mhz ama bios ta 1333 Mhz olarak görüyor ve ben bunu auto dan ddr3 1600 Mhz ye alınca pc açılıyor ama görüntü yok sanki ram takılı değilmiş gibi bios ta tek bilmediğim şey ram a voltaj vermek lütfen yardımcı oluraniz mutlu olurum.

Sistem Bilgilerim
  • Asus H61m-k
  • Windows 7 Ultimate 32-bit
  • Intel Pentium 4
  • Asus H61m-k
  • Intel İntel graphics
  • Realtek HD Audio
  • Google Chrome
  • Avast! Professional Edition
  • 4096 MB
  • Android 4.4 (Kitkat)
  • Android 4.4 (Kitkat)
  • Avea
berat6565
20-01-2017, 13:28   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

 

anakartın 1600 mhz desteklemiyor olabilir.

batuhan1555
24-01-2017, 02:20   |  #3  
batuhan1555 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

Yok hocam destekliyor 2133 e kadar anakart kitapçığa baktım

excel_mustafa
25-01-2017, 17:27   |  #4  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 279
2,630 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

cl ve frekans değerleri aynı mı

batuhan1555
30-01-2017, 02:09   |  #5  
batuhan1555 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

Cl frekans derken biraz açabilirmisiniz hocam ben bios ta 1600 e alınca ram yokmuş gibi davranıyor

excel_mustafa
30-01-2017, 23:53   |  #6  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 279
2,630 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

şu konuya bi gözat:[url] http://www.burakavci.com.tr/2013/09/ram-bellek-cl-mhz.html [/url]

Son Düzenleme: excel_mustafa ~ 30 Ocak 2017 23:54