RapidPaylas 1.5 sürümü ile artık gizli paylaşımda

Wikican
09-05-2010, 00:24   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Aşağıda yazıyor , artık şifrelerinizi gizli olarak paylaşabilirsiniz. Belirli bir zaman aralığında kullanılabilecek ve gizli şifre paylaşabilirsiniz. 1 saatliğine şifre isteyenlere, randevuyla şifre isteyenlere rahatça paylaşım yapabilirsiniz.

==AMAÇ==
Programın amacı bir adet Rapid share premium kullanıcı hesabıyla birden fazla arkadaşın kitlenmeden download yapabilmesi. Bildiğiniz gibi Rapid share aynı anda farklı IP lerden indirme yapan hesabı donduruyor. Devam edilmesi halinde ise, hesabı siliyor.

Biz burada bu sorunu çözerek bir downloader yazdık. Downloader, premium  hesabın kullanıcılarından herhangi birisi download yapıyor mu diye bakıyor. Eğer bir download var ise o işlem bitmeden download yapmıyor.

Böylece rapi dshare tarafından bir hesap kitlenmesi tehdidi kalmadığı gibi, bir hesap ücreti ile 3-5 arkadaş ekonomik bir servise sahip olabiliyorlar.

==ÖZELLİKLER==

    * Windows için bir download manager olarak kullanılabilir
    * Çok parçalı download imkanı
    * Aynı anda bütün linkleri yapıştırıp başlatabilme
    * Kaldığınız yerden devam edebilme imkanı
    * Sadece Rapidshare değil diğer siteler için de destek
    * Hesabınızın kitlenmemesi için diğer arkadaşlarınız download yapıyorsa uyarabilmesi
    * Şifrenizi dilerseniz gizli olarak paylaşabilme imkanı. gizli kodunuzu kullanan arkadaşınız şifrenizi bilemez ama download yapabilir
    * Şifrenizi dilerseniz gizli ve belirli zaman aralığında çalışacak şekilde paylaşabilirsiniz. Örneğin 1 saatliğine, 1 günlüğüne, 1 aylığına gibi dilediğiniz sürede ve dilediğiniz zaman başlayıp, dilediğiniz zaman da bitecek bir paylaşım yapabilirsiniz


Download : http://www.nasill.com/rapidpaylas.rar

Programın detaylı açıklaması ve indirebileceğiniz linki şurada mevcut : http://www.nasill.com/RapidPayla ... %C4%B1%C5%9F%C4%B1r

rapidpaylas görev başında :

şifreniz güvende olacak şekilde arkadaşlarınızla hesabınızı paylaşabilirsiniz, üstelik istediğiniz zaman diliminde çalışması da mümkün.

Beğenirseniz ne ala...