Raporlama Hakkinda

frhttncr
30-11-2015, 22:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2013

Arkadaslar merhaba, ben C# yazilimini ogrenmeye karar verdim ve son 6 ay icinde kendi imkanlarim ve arastirmalar sonucu isin mantigini anlamaya basladim ve ufak tefek biseyler yapabildim. Benim sayin bilginler ve üstadlarima soracagim bir konu var.

Benim yapmis oldugum projemde bir kayit girisi formu ve kayit listem var. Bu kayitta Ad Soyad, Adres, TC no vs. gibi 20 sütun bilgiler yer aliyor. Ben diger formumda bir kisiyi secip bilgilerinden Ad. Soyad.Tel gibi istedigim 7 adet bilgilerini getiriyorum buraya kadar tamam. Benim istedigim ben 1 kisinin kartini actigimda benim daha once yazdigim bilgiler mesela. Adim soyadim......... telefon numaram........ Tc numaram....... gibi noktali olan yerlere gelip yazdir dedigimde cikti almam. Bir nevi makbuz gibi dusunun. Biraz uzun oldu ama umarim aciklayici olmusumdur. Yardim ederseniz sevinirim. Hayirli aksamlar.

MuratSahin09
07-12-2015, 18:26   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Arkaşım web projesimi yoksa form projesi mi yapıyorsun c# dediğine göre form sanırım.veritabanı kullanıyorsundur sanırım , kişinin kartını açtığında id değerine göre verileri çağırıp textboxlara veya label üzerine yazdırabilirsin.Çıktı alma işlemi de form ve web de farklı farklı oluyor.google da aratırsan birçok örnek çıkıyor.kolay gelsin.