rar şifre pro ücretli

inangoktas
04-11-2008, 09:01   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008

arkadaslar bna yardım edin bütün özel dosyalarımı rar'ladım ve şifreledim ama sifresini unuttum simdi açamıyorum ücretlide olsa kesin bi yolu varmı bilen varsa lütfen yardım edin çok önemli bnm için !! önemli oldugu için yni konu açtım lütfen yardım pls!!Şaşkın msnden de ulasabilirsinz:  inangoktas@hotmail.co.uk

viking20
04-11-2008, 10:09   |  #2  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

https://www.chip.com.tr/forum/veri-kurtarma-prog_t33717.html


Advanced Office Password Recovery v3.12
Advanced RAR Password Recovery v1.53
Distributed Password Recovery 1.674
Easy Password Recovery v2.01
FTP Password Recovery Master v1.02
KRyLack Password Recovery v2.11.03
LostPassware Kit v8.0.2514
MS Access Password Recovery v1.01
MS Outlook Passwoed Recovery
MSN and Google Talk Password Recovery v1.5
Office Password Recovery
Password Recovery XP v4.03
PDF Password Remover v2.5.05312006
Visual Zip Password Recovery Processor v6.2
WORD Password Recovery v2.40
LostPassword Passware Kit v8-USB
----

Advanced RAR Password Recovery v4.5 ;trkç.
trial download









Features and Benefits
Supports all versions of ZIP/PKZip/WinZip, RAR/WinRAR, as well as ARJ/WinARJ, and ACE/WinACE (1.x)
Guaranteed recovery of archives in under 1 hour for ZIP archives created with WinZip 8.0 and earlier and containing at least 5 files
Supports archives over 4 GB and self-extracting archives
Supports strong AES encryption found in WinRAR and the new versions of WinZip
Exploits all known vulnerabilities and implementation flaws in the various compression algorithms for faster recovery
Speedy known-plaintext attack recovers certain ZIP and ARJ archives in minutes (user must supply at least one unprotected file from that archive)
Interrupt and resume operation at any time
Supports background operation by utilizing idle CPU cycles only
Dictionary and brute-force attacks with user-defined masks and advanced templates
Highly optimized low-level code for optimum performance

-----
Yazılım şifresi unutulan RAR, uzantısındaki sıkıştırılmış dosyaların şifresini tekrar bulmaya yaramaktadır. Unutululan şifre ile herkesin zaman zaman başı derde girmiştir. Bir de genellikle sıkıştırma yazılımı olarak RAR kullandığımızı göz önüne alacak olursak şifrelenipte unutulmayan dosya hemen hemen yok gibidir. Bu dosyalar birde çok önemliyse... Şimdi dilerseniz bu yazılımın nasıl işler başardığını birlikte görelim.İlk önce şunu belirtelim ki,yazılım bir çok dili desteklemektedir. Yazılım kurulduktan sonra seçenekler kısmından dil seçeneği Türkçeye çevrilebilmektedir. Türkçe dil desteği olduğundan yazılım çok kolay anlaşılır bir arayüzle karşımıza gelmektedir. Yazılım 6 ana başlık ve 6 sekmeden meydana gelmektedir. Ana başlıklar sırasıyla; Aç, Sakla, Başla, Kes, Ölçümle ve Çıkış seçeneklerinden oluşmaktadır. Sekmeler ise; Aralık, Uzunluk, Sözlük, Otomatik Yedekleme, Seçenek ve Gelişmiş seçeneklerinden oluşmaktadır.Ana Başlıklar bölümü:
- Aç seçeneği; Kullanıcının bilgisayarda şifresini çözeceği dosyayı seçmek için kullanılmaktadır. Şifresi çözülecek dosyayı seçtikten sonra kullanıcı tarafından hangi koşullarda aranacağını seçmek için Arama Tipi sekmesi tıklanarak seçim yapılmalıdır. Aç seçeneği aynı zamanda kısa yol (Şifrelenmiş RAR Dosyası) sekmesi olarakta verilmiştir.
- Sakla seçeneği; şifresi çözülmüş olan veriyi saklamaya yaramaktadır.
- Başla seçeneği; adında da anlaşılacağı gibi veri yada dosyanın şifresinin çözülme işlemini başlatmaktadır.
- Kes seçeneği; Dosyanın bir yerden başka bir yere keserek aktarılmasını sağlamaktadır.
- Ölçümleme seçeneği; Dosyanın boyut, şifre, bozuk veya sağlam olması ve şifre uzunluğu gibi ölçme ve değerlendirme işlemini yapmaktadır.
Sekmeler Bölmü:
- Aralık sekmesi; Harf, rakam, özel işaret, boşluk, küçük-büyük harf gibi şifrelenmiş dosyaları durumlarına göre seçmeye yaramaktadır.
- Uzunluk sekmesi; Kullanıcı tarafından şifrenin kaç karakter olduğu biliniyorsa (bilinmiyorsa tahmini olarak seçilebilir) bu bölümde bulunan oklar yardımıyla karekter seçimi yapılmaktadır.
- Sözlük sekmesi; Sözlüksel arama seçildiği takdirde aktif olmakta ve şifreyi sözlüksel olarak aratmada kullanılmaktadır.
- Otamatik yedekleme sekmesi; Kullanıcı tarafından şifresi açılan dosyanın nereye kaydedileceğini seçmek için kullanılmaktadır. Yazılım bu bölümden seçerek işaretlenen alana kendiliğinden şifresi açılan dosyayı kaydetmektedir.
- Seçenek ve Gelişmiş sekmeleri; Bu sekmeler yazılım tarafından iç ayarların kullanıcının kendisine göre ayarlayabilmesini sağlamaktadır.Sonuç olarak; Aç seçeneğinden şifresi çözülecek dosyanın yerini bulduktan ve gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra (şifreyi bulmaya başlamadan önce ölçümleme yapılması lazımdır), ölçümlemeden gerekli bilgilere ulaşılır. Şifreyi bulmak için tarama başlatılır ve yazılımın şifreyi bulması beklenilir. Yazılım bize o dosyanın şifresini verecektir.

Son Düzenleme: viking20 ~ 04 Kasım 2008 10:39
inangoktas
04-11-2008, 10:27   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008

çok tşk dostum içlerinde en iisi diebilecegin bi pro varmı?

zulkifsavas
04-11-2008, 12:01   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
145 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

Advanced RAR Password Recovery'i önerebilirim..ama yanlış hatırlamıyorsam ücretli..ama nette kırılımış olanlarıda mevcut..biraz araştırırsan bulabilrisin...ama unutma ki şifren zor ise bu tür yazılımlar şifreni hemen şıp diye bulamayabilir..şifreni bulabilmesi günlerini hatta haftalrını alabilir.. tabi bu arada program çalışırken bilgisayarını hiç kapatmayacaksın..şifrenin bulunmasını isitiyorsan eğer sende derviş sabrının da mevcut olması lazım..

Son Düzenleme: zulkifsavas ~ 04 Kasım 2008 12:02