Razer Mamba Hyperflux

CHIP Online
09-08-2018, 01:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Mamba HyperFlux, yenilikçi "kablosuz" yapısıyla da dikkat çekiyor. İnceledik!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/urun/razer-mamba-hyperflux_5211.html

Razer, oyunculara yenilikçi çözümler sunan bir marka. Bunun son örneklerinden birini kısa bir süre önce incelediğimiz Naga Trinity faresinde görmüştük hatırlarsanız. Bu kez de masamızda Mamba HyperFlux var. Ancak yalnızca o değil, bu incelememizde ona özel mouse pad'i Firefly HyperFlux da elimizin altında. Zira bu ikili set olarak geliyor.


Hemen söyleyelim, Firefly HyperFlux sıradan bir mouse pad değil, Mamba'ya güç veren ve böylece kablosuz deneyime farklı bir bakış açısı getiren bir yüzey. Razer, bu ikili ile HyperFlux adında kablosuz güç teknolojisini sunuyor. Bunu bir nevi akıllı telefonlardan bildiğimiz Qi kablosuz şarj pedi şeklinde düşünebilirsiniz. Yani fare, pad üzerindeyken güç alıyor ve böylece sürekli enerji tazeliyor. Böylece hem kablolu kullanımın önüne geçiliyor hem de fareyi şarj etme veya pilini değiştirme gibi dertler ortadan kalkıyor.


Elbette, bunun da bir handikabı var pek tabii. Bu da fareyi, mouse pad olmadan kullanamamak. Her ne kadar Mamba'yı kablo ile bağlamıyorsanız da, Firefly mouse pad'i PC'nize USB üzerinden bağlıyorsunuz. Ve fare yalnızca mouse pad üzerindeyken çalışıyor. Yani elimizdeki Razer Mamba için kablosuz ama mouse pad'li bir fare diyebiliriz kısaca.


Tüm Konu: Razer Mamba Hyperflux

Kaynak: www.chip.com.tr