Razer Naga Hex ayar programı faremi görmüyor.

TheCooN
02-03-2013, 19:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013

Merhaba Chip Online Ailesi. Benim adım Mert.Dün amcam bana İngiltere'den Razer Naga Hex isimli fareden aldı.Paketini ise İngiltere'de atmış.Fareyi normal olarak bilgisayarıma taktım.Normal çok güzel çalışıyor.Kullanma kılavuzuna baktığımda ''Razer Synapse 2.0'' adlı programı yüklemem gerektiği yazıyordu.Programı yükledim.Üyelik açtım.Fakat programı açılırken update yaptı.Daha sonra alta attı kendisini.Bir süre sonra''Razer Naga Hex Detected'' diye bir yazı çıkardı.Programı büyüttüğümde önüme böyle bir ekran çıktı:
Bu konuyu Razersupport'a da ticket attım.E-posta'ma support sitesinden böyle bir yazı geldi:

''Hello

This is a very small issue where certain antivirus settings and firewalls settings does not allow Razer Softwares to run in admin mode. Please try the steps below.

-Uninstall the driver fully from your computer
- Download fresh copy of the driver from our support site
-after download, right click on the setup file/installer file and run as admin

This will solve the issue and you can use your device with the driver and enjoy customizing it.

Thank you.'' Gelen yazıdan anladığım kadarıyla programı silip daha sonra tekrar yükleyecektim ve Yönetici olarak çalıştıracaktım.Anladığım gibi yaptım.Fakat sorun çözülmedi.Hala her faremi takıp çıkarışımda ''Razer Naga Hex Detected'' yazısı çıkıyor.Ekranı büyüttüğümde ise resimdeki ekran geliyordu.Ne yapabilirim?Lütfen bana kısa süre içinde yardımcı olurmusunuz.Program olmadan Razer normal bir fareden farkı kalmıyor.Macro,Işık ayarları,dpi vb. yapamıyorum.Lütfen yardım edin. İlginiz için çok teşekkür ederim.

TheCooN
03-03-2013, 22:58   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013

Çok yardım sever bir forumsunuz gerçekten.Hmph