Razer Sabertooth Elite Gamepad 1.5 Aylık TERTEMİZ

Asruh03
05-05-2014, 13:02   |  #1  
Asruh03 avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 2
85 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2011

Arkadaşlar ürünü 18 Mart 2014 tarihinde aldım. Pc de ve XBOX 360 da kullanabilirsiniz. Xbox ONE'a uygun mu bilmiyorum. PS4 alındığı için pc de oyun oynamayacağım, fazlalık oldu artık o yüzden satıyorum.

Kutu içeriği:

Kutusu-faturası-garanti belgesi-çantası ( çok şık ve özel bir çantadır )-akesuarları( shock koruma kılıfı, ek tuşları, ek tuş takmak için tornavidası, Razerçıkartmaları)-kablosu herşeyi ilk alındığı gün gibidir.

1 Ayda ne kadar kullanılır siz tahmin edin. zaten 3 hafta falan kullandım onuda hergün oyun oynayacak halim yok yani. Shock ları koruma kılıfıyla kullandım.

Ürün tamamen sorunsuz ve temizdir. Sıfır almaya gerek yok diyenler buyursun. Alan kişiye hayırlı olsun.

Fiyat : 170tl

Fotoğraflar için 

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-razer-sabertooth-elite-gamepad-1.5-aylik-tertemiz-sorunsuz-161635031/detay/


Özellikleri;


Razer Sabertooth sıradışı bir Xbox 360 / PC kumandası. 

Kumandanın her iki omzunda ikişer tane, alt kısmında ise çıkarılabilir iki düğmeden oluşan altı ekstra düğme sayesinde oyuncular istedikleri düğmelere kolayca farklı görevler atayabilecekler. OLED ekranı sayesinde kumandanın bir çok özelliği rahatça kişiselleştirilebilecek. Oyuncular çok işlevli düğmelere yeni görevler atayabilecek, analog kolun hassasiyetini ayarlayabilecek ve profiller kaydedebilecekler: tüm bu değişiklikler ekranda görsel olarak da takip edilebilecek. Kişiselleştirmeyi daha da ileri taşımak üzere oyuncular cihazdaki diğer kontrolleri de ergonomik biçimde parmak uçlarına yerleştirilen çok işlevli düğmelere atayabilecekler. Razer Sabertooth'un tasarımı hareket hızını arttıracak, yorgunluğu azaltacak, daha isabetli ve rahat bir oyun deneyimi için doğal el duruşunu destekleyerek konsol oyuncularına büyük avantaj sağlayacak. Turnuva seviyesindeki oyuncular için dayanıklı ve güvenilir bir kumanda rakiplerle başa çıkabilme açısından son derece önemlidir. Düğmeler, tetikler ve analog kollar için kullanılan malzemelerden, sıkı kalite kontrol testlerine kadar yapılan tüm işlemler Razer Sabertooth'un oyunlardaki hakimiyetinizi sürdürmenizi garantilemesini sağlamaktadır. Kumandanın bir diğer özelliği de kumandaya sıkı biçimde vidalanmış, çıkarılabilir, hafif kablosu. Ayrıca oyuncular Razer Sabertooth'u, örülü fiber kablosuyla birlikte, beraberinde gelen taşıma kutusunu kullanarak güvenli biçimde taşıma imkanına da sahip olacaklar. TEKNİK ÖZELLİKLERİ: 2 adet çok işlevli omuz düğmesi (MFB) 4 adet çıkarılabilir, çok işlevli tetik (MFT) 4 adet aydınlatmalı, Hyperesponse aksiyon düğmesi Özellik kişiselleştirmeleri için OLED ekranı Kaymaz yüzey Hızlı çıkarılabilir USB konnektörü Çıkarılabilir, 10 ft./3 m hafif, örülü fiber kablo Taşıma kutusu 2.5 mm mikrofon ucu Yaklaşık boyutları: 110 mm / 4.33 in. (boy) x 154 mm / 6.06 in. (en) x 57 mm / 2.24 in. (yükseklik) Yaklaşık ağırlığı: 288 g / 0.63 lbs.