Red Alert 2 Online-Multiplayer Oynamak İsteyenler

Kasapalperen
24-02-2020, 09:10   |  #1  
Kasapalperen avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2019

RED ALERT 2 TR ONLİNE-MULTİPLAYER OYNUYORUZ!!   
KONUMUZ GÜNCELDİR ( 2020-2021 )

ÖNCELLİKLE BELİRTELİM BİZ ŞİRKET YADA BİR KURULUŞ DEĞİLİZ RED ALERT 2 & YURİ GRUBUMUZ VE KANALIMIZ SADECE ONLİNE OYUNCU TOPLULUĞUDUR.

Efsane oyunumuz red alert 2 & yuri geri döndü arkadaşlar. 

ÖNNOT: öncelikle belirtelim,oyunun tüm sorunları çözülmüştür. red alert 2 ve yuri, windows10, win8 ve win7' de sorunsuz çalışmaktadır. oyun kurulumu ve ayarlar ile ilgili ayrıntılı resimli anlatımı,aşağıda linkini verdiğimiz kanal girişinde bulacaksiniz ve %100 oynayacaksınız. (bir çok yerde çözüm arayıp bulamayan arkadaşlara ilaç gibi gelecektirayrıntılı video kanal girişinde mevcuttur. )

SORANLAR OLMUŞ RED ALERT 2 & YURİ'Yİ NASIL ONLİNE-MULTİPLAYER OYNAYABİLİRİZ YADA OYNANIR ? DİYE ONUDA SÖYLİYİM ARKADAŞLAR RED ALERT 2 'Yİ ZATEN BİZ ONLİNE-MULTİPLAYER OYNUYORUZ! ARKADAŞLAR OYNAMAK İÇİN BURAYA TIKLA 

HAMACHİDEN VEYA BAŞKA BİR PROGRAMDAN OYUNU ONLİNE OYNAMIYORUZ ARKADAŞLAR DİREK İNDİR KUR VE ONLİNE OYUNLARA GİR MANTIĞI VARDIR. %100 YERLİ OYUNCULAR İLE OYNUYORUZ. HERGÜN 100 ONLİNE OYUNCU VARDİR.

Acemi oyuncuları da bekliyoruz.. usta olmanız gerekmiyor. her seviyeden oyuncuya yerimiz var. Botlarla oynamaktan sıkılmadınız mı? Haydi bekliyoruz.

GİRİŞ İÇİN BURAYA TIKLA  

DİSCORD GİRİŞ :   https://discordapp.com/invite/PfDtdCy

Son Düzenleme: Kasapalperen ~ 09 Mart 2020 02:23 Neden: