Reeder P13 Blue Özellikleri

seto__
01-10-2020, 22:08   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
869 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Reeder P13 Blue modeli akıllı telefon piyasasında adından sıkça söz ettirmektedir. Tasarımı ve ergonomik boyutları gün boyu konforlu bir deneyim sunarkan teknik özellikleri ile işlemlerinizi profesyonel bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yenilikçi yapısı sayesinde kaliteli fotoğraflar veya videolar çekebilir, dayanıklı pil ömrü ile uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Geliştirilmiş RAM kapasitesi ve Android işletim sistemi sizlere yeni yetenekler kazandırabilir. Reeder P13 Blue akıllı cep telefonu modelinin geniş hafızası tüm anılarınızı saklayabileceğiniz geniş bir hafıza sunar. Son teknolojisi sayesinde yüz okuma ve parmak izi okuyucusu telefon açılışında ayrıcalıklı bir güvenlik sunarak şifre unutma sorununu ortadan kaldırmaktadır.

Sınıfının En İyi Ekran Özellikleri

Akıllı telefonda bulunan kaliteli ekran özellikleri sayesinde 1280 x 600 çözünürlükte video, film veya uygulama kullanımları profesyonel bir şekilde gerçekleşebilir. 6,1 inç ekran boyutları kesintisiz bir görüntüleme sunarak bakış açınızı genişletmektedir. HD kalitesinin geniş renk yelpazesi tüm renkleri canlı ve net bir şekilde algılamanız için oluşturulmuştur.

Kendinize Geniş Depolama Alanı Yaratın

Dahili 16 GB hafızaya ek olarak artırılabilir 128 GB sayesinde hiçbir fotoğraf veya videonuzdan vazgeçmenize gerek kalmaz. Geniş hafızası yüzlerce belgenizi güvenle saklar.

Üstün Kalitesi ile Geliştirilmiş İşletim Sistemi

Android işletim türü ile geliştirilen Reeder P13 modeli Android 9.0 Pie işletim sistemine sahiptir. 2,0 GHz Quad Core işlemci kapasitesi, 3 GB RAM kapasitesi ve 4.5 G mobil bağlantı hızı ile işlem yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Maksimum Performans Sağlayan Kamera Özellikleri

Sınıfının en iyi ve en üstün teknolojisini kullanıcılarına sunan mükemmel kamera özellikleri sayesinde video veya fotoğraflarınızı dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Arka kamerada bulunan 8 MP çözünürlük 4X zoom ile yakınlaşma özelliğini sunar. 5 MP ön kamera çözünürlüğü de eğlenceli selfilerinizde sizlere yüksek kalitesi ile eşlik eder.

Tüm Gün Kesintisiz Kullanım

Li-Ion pil türü ile tasarlanan 4080 mAh pil gücü tüm gün kesintisiz kullanım sunarken ayrıca hızla şarj edilebilir. Üstün kalitesi ile 16 saat konuşma ve 13 güne kadar bekleme süresine sahip Reeder P13 Blue sayesinde akıllı telefondan alınacak en yüksek performansı sağlayabilirsiniz.