Reklam tıklamadan FİLM İZLEME SİTESİ

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
tuncaogun
08-12-2015, 21:27   |  #1  
tuncaogun avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

www.birfilmsitesi.com

Film izlemeyi sevmeyen var mıdır? Sanmıyoruz. Herkesin damak tadına uygun bir film mutlaka vardır. Eskiden yeni çıkan filmleri veya vizyondan yeni kalkmış filmleri izlemek için televizyonda yayınlanmasını beklerdik. Çok şükür ki o günler geride kaldı. Türkiye'deki online film siteleri rekabeti en güncel filmleri anında bir tık uzağımıza getirdi. Rekabetin artması kaliteli yayını da beraberinde getirdi elbette.

Bu durum film siteleri ziyaretçilerini her ne kadar mutlu etse de hepimizin bıkıp usandığı noktalar yok mu? Var. REKLAMLAR... Kahrolasıca şu reklamlar yok mu... Her tıklamada bir sayfa açılıyor, bu nedir yahu? Film mi izleyeceğiz reklam sayfalarını mı kapatacağız. Türkiye'de online film izleme adreslerinin neredeyse tamamı reklamlarla dolup taşmakta. Film önüne, part sayfalarına hatta filmi oynatma tuşuna kadar reklama boğulduk.

Bu piyasada reklamsız bir film sitesi (BirFilmSitesi) açmanın zamanı geldi diye düşündük. Sizlere sıfır reklamlı, film izleme odaklı, garip sayfalara yönlendirilmeden doyasıya girip çıkabileceğiniz bir site açtık. Yabancı filmler, yerli filmler, türkçe dublaj filmler, ödüllü filmler, hepsinden önemlisi HD izleseçeneği ile tüm kategoriler... Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Henüz köklü siteler kadar büyük arşive sahip olmasa da zamanla hak ettiği değeri görecek bir site olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemekteyiz. Değerli ziyaretçi yorumları ile gelişerek sizlere en kaliteli film izleme eyfini yaşatmaya kararlıyız.

Tüm sinemaseverleri www.birfilmsitesi.com bünyesinde toplamak dileğiyle.

Son Düzenleme: tuncaogun ~ 08 Aralık 2015 21:28 Neden:
tuncaogun bu faydalı başlığı için aşağıdaki 2 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
enyenifilmler
04-06-2016, 20:46   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2016

reklamsız site diyorsan En Yeni Filmler den şaşmayacaksın