Rennie RPG " GTA San Andreas Multiplayer

RennieRPG
17-05-2014, 12:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2014


Grand Theft Auto San Andreas, SA:MP nedir?

Rockstar Games tarafından üretilen, San Andreas oyunu dünyada büyük yankılar yaratmış, kendi zamanı için devasa sayılabilecek ve hatta zamanın en iyi oyunlarından diyebileceğimiz bir oyun niteliğindedir. Ülkemizde ve dünyada geniş bir kitle tarafından yoğun ilgiyle takip edilmektedir. Oyunun bir çok versiyonu, modu ve benzeri aklınıza gelebilecek her türlü çalışmalar yapılmaktadır. Fakat San Andreas, çok oyunculu bir sisteme alt yapı sağlamamaktadır. İşte bu yüzden burada devreye, San Andreas Multiplayer(SA:MP) girmektedir. SA:MP, çok kişili oynanabilme fikrini gerçekleştirmiş, 2006'dan bu yana geliştirme çalışmalarını her geçen gün arttırmıştır. Sistem sürekli güncellenmeye devam edilmektedir, esnek bir alt yapıya sahip olması, fakrlı türden oyun sunucularının ortaya çıkmasına elverişli olmuştur. Örnek olarak DM, TDM ve bizim burada bahsedeceğimiz Roleplay sunucuları gibi pek çok tür SA:MP'da mevcuttur.

SA:MP ile Rennie'nin ilişkisi nedir?


Rennie Roleplay, adından da anlaşabileceği üzere bir rol yapma sunucusudur. Sunucu içerisinde amaç, gerçek bir dünya yaratmaktır. Kısıtlı bir oyun olması nedeniyle, tıpa tıp aynısı olmasa da elimizden geldiğince gerçek bir dünyayı oyuna yansıtmaya çalışıyoruz. Eğer daha önce rol yapmak nedir bilmiyorsanız, bu konuda endişelenmenize hiç gerek yok. Rennie ekibi, her zaman yeni rolcülere kapılarını açık tutuyor. Forum üzerinden "Yeni Başlayanlar" kategorisinde bulunan rehberleri inceleyip, bilgi sahibi olabilirsiniz. Aklınıza takılan sorunları herhangi bir yöneticiyle veya oyuncuyla paylaşıp, aklınızda kalan soruları giderebilirsiniz.

Ana Sayfamız: http://www.rennierpg.com
Forum Sitemiz: http://www.rennierpg.com/forum/index.php

Rennie PRG Trailer

Rennie Roleplay TrailerRennie Roleplay Trailer
Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış

Yasin Sil
29-08-2015, 17:31   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2015

Güncel

Vendetta RPG
01-02-2017, 15:35   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

En son 2015'de güncel denilmiş ne olur hayla güncel olduğunu söyleyin buradad LSPD olarak rol alıyorum kapandıktan sonra büyük hayal kırıklığına uğradım sonrasında verklam olmasın ven"etta rpg'ye başladım eğer açılırsa anında geri dönüş yapacağım eğer, eğer admin'e ihtiyacınız varsa oyun içi admin veya forumla ilgilenen biri olabilirim web sitelerinen ve oyun içi oyunculara yardımcı olmak oyun içi admin olmak çok isterim açılmasını dört gözle bekliyorum konu 2014'de açılmış resmen hortlattım fakat bir bilgilendirin yalvarırım devam ediyormu proje çok istiyordum geri açılmasını <3