Restoran Cafe Adisyon Programı

adisyonprogrami
03-01-2018, 11:06   |  #1  
adisyonprogrami avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2018

Alakart – Fast Food – Paket Servis tek bir adisyon programında

içerisinde tek bir veritabanına bağlı olarak Alakart, Fast Food ve Paket Servis departmanlarını bir arada çalıştırabilirsiniz. Departmanlara özel menüler tasarlayabilir, bu menülere farklı ürünleri farklı fiyatlarla satabilirsiniz. Adisyon programınız da yetkilendirme özellikleri ile personelinizi bu departmanlarda görevlendirebilir, departman bazlı raporlarınızı alabilirsiniz.

KAT VE OTURMA PLANI HAZIRLAMA

Salon, bahçe, teras, bar gibi birçok birimi tasarlayıp daha önceden hazırlanmış krokinizi sisteme yükleyip yerleşim düzeninizi ayarlayabilirsiniz. Böylece personelin karışıklığa sebep olmadan çalışma alanlarını belirleyebilirsiniz. Yerleşim planınız üzerinden birimlerin üzerine tıklayarak sipariş alabilir ve masanın durumunu takip edebilirsiniz.  

         

MÜŞTERİ SADAKAT KARTI

Sadakat kartı kullanabilir, müşterilerinize promosyon yapabilir, stokunuzun durumuna göre kampanya, iskonto planlayabilirsiniz. Müşterileriniz takip edebilir size gelme sıklığına göre maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. Böylece memnuniyet yaratıp müşterilerinizi size gelme sıklığını artırabilirsiniz.

      

Cafe Programı ile işletmenizin verimliliğini ölçün ve izleyin

Yaptığınız her bir işlemi, işlem sırasını, yetkilendirmeleri sizin belirlediğiniz çalışma süreçleri içinde devam edip etmediğini takip edebilirsiniz. Belirlediğiniz süreçlerin örneğin; masaların servise hazır hale gelmesi, yemeklerin pişirme sürelerini ve personelin servis süreçleri gibi daha birçok durumu işyerinizdeki verimliliği artırmak amacıyla izleyebilir ve iyileştirebilirsiniz.

    

Aşağıdaki web sitesinden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Restoran Programı

Son Düzenleme: adisyonprogrami ~ 03 Ocak 2018 11:17 Neden:
brkrtp
07-02-2020, 09:20   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2013

https://restomenum.com/ alternatif bir tercih olarak kullanılabilir.