Riot Point Al

TheDifference1
18-02-2017, 20:29   |  #1  
TheDifference1 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

Riot Point Al

Gençler tarafından anılan ismiyle “ Lol ” , online oyun sektöründeki en çok kullanılan oyunlar arasında yer almayı başarmıştır. Gençler tarafından eşsiz olduğu bilinse de , büyükler tarafından DOTA ‘ya benzediği gerekçesiyle eleştirilere maruz kalan oyunda sürekli olarak rakip ve arkadaş bulabilirsiniz. 3 ‘e 3 veya 5 ‘e 5 olarak 2 takım oluşturulan League of Legends , ülkemizdeki gençlerin eğlenerek ve sürekli olarak oynadıkları oyunların başında gelmektedir. Riot point alarak daha rahat bir şekilde oynanabilmesi mümkün olan bu oyunda , karakterlerin görünümüne de büyük bir önem verilmektedir. Bundan dolayıda Riot puanlarının önemi büyüktür.

LoL Riot Point Nedir ?

Oyuna başladığınızda sadece 400 Riot Puanı ile işlem yapabilmeniz mümkündür. Oyun içerisinde , karşılaşmalardan sonra kazanılan diğer birim “ İP ” olarak adlandırılmaktadır. Bu birimin sadece belirli işlemleri gerçekleştirebilmek için kullanılabilir. Riot point aldığınız taktirde ise , hesabınızda bulunan karakterler için kıyafet alabilmeniz mümkün olacaktır. Oyun içerisinde bu kıyafetlere “ Skin ” adı verilmektedir. En değerli skinlere sahip olan kişiler , oyun içerisindeki genel durumu açısından diğer oyunculardan daha fazla dikkat çekecektir. Riot pointler aracılığıyla alacağınız skinler diğer   oyuncular tarafından da görüntülenebilmektedir.

League of Legends Riot Point Satan Adresler

Ülkemizde League of Legens oyunundaki karakterlere yönelik yüzlerce farklı yoruma ulaşabilirsiniz. Her oyuncu için farklı bir anlamı bulunabilen LoL karakterleri ve bu karakterler için oluşturulmuş olan yüzlerce kıyafet , riot puanları sayesinde alınabilmektedir. Bu riot puanlarının satın alınması halinde oyunda daha hızlı bir şekilde seviye atlayabilir ve rakiplerinize karşı rekabete girişebilirsiniz. Riot point kuponları satan sitelerden bir tanesi olarak www.KLASGAME.com adresi örnek gösterilebilebilmektedir. Bu adresteki riot pointlerin durumu tamamen oyunun kurucu firmasındaki fiyatlandırmadan daha düşük bir şekilde hazırlanmaya çalışılmıştır. Onlarca oyunun ve programın özel para birimlerini bulabileceğiniz Klasgame ‘de , güvenilir bir işlem süreci geçirebilmeniz için çalışmalar günün 11 saati durmaksızın yürütülmektedir. Bu site içerisindeki RP listesinde maksimum 6450 Riot point alabilmeniz mümkündür.