Rockstar Games 'in Amacı Ne ???

blackdown
02-08-2012, 19:44   |  #1  
blackdown avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
406 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

Grand Theft Auto hayranları sınır tanımıyor, hatta yerinde duramıyorlar. Geçtiğimiz haftalarda sitemizde yer verdiğimiz Vice City, San Andreas gibi serilerin GTA IV Rage oyun motoru ile tekrar geliştirildiğini biliyorduk. Yeni bir modla beraber GTA III Rage Classic karşımızda. Oyun dünyasında çok başarılı bir yer edinmiş olan Rockstar Games'in kendine özgü oyun motoru RAGE ile eski Liberty City sokaklarında gezintiye çıkalım.
Mod halen daha gelişim aşamasında, son olarak yayımlanan yepyeni video'ya göz atabilirsiniz...

2

GTA: San Andreas'in eski viral websitesi Rockstar tarafından güncellenerek GTA V için viral reklamların başlayacağı teorisini doğruladı.
Epsilon program sitesi, GTA: San Andreas'in çıkış tarihi 2004'ten beri yayındaydı fakat yıllardır güncellenmemişti. Siteye gelen güncelleme ile beraber, 24 Temmuz'da Epsilon Program (@EpsilonismToday) adı altında bir Twitter hesabı açıldı.
Şimdiye kadar biri 25, diğeri 30 Temmuz'da olmak üzere iki #KIFFLOM tagini taşıyan tweet gönderildi. Hesaba buradan göz atabilirsiniz.
San Andreas'in 2005'ten beri yayındaki diğer viral sitelerine bakıldığında hiçbir güncelleme göze çarpmıyor, ancak www.westcoastraplegends.com adresi artık Rockstar Games resmi websitesine yönlendiriyor.
Take Two'nun oyun için bir çıkış tarihi açıklamamış olmasına karşın, oyunda "önemli ilerlemeler"in kaydedildiğini söylemişlerdi. Reklam çalışmalarının başladığını göz önüne alarak oyun hakkında somut bilgilere çok uzak olmadığımızı umuyoruz.

3

Daha önceden PlayStation 3'ün online hizmeti PlayStation Network'e geleceği birçok kez ESRB tarafından onaylanan serinin efsane oyunu GTA III, akıllı telefonlarımızdan sonra en nihayetinde PS3 ekranlarımıza da teşrif etmeye hazırlanıyor. PlayStation'ın medya uzmanı Sid Shuman ile Sony'nin kıdemli çalışanlarından Nick Suttner'ın PlayStation resmi blog'undan gerçekleştirdikleri duyuruya göre oyun, 31 Temmuz'da PSN'de yerini alacak. Fakat belirtildiği üzere trophy destekli veya remake bir versiyon olmayacak.
31 Temmuz, yani önümüzdeki salı PSN'de indirilebilir halde satışa çıkarılacak oyunun henüz fiyatı bilinmiyor. ESRB'nin derecelendirmesine göre çok yakın zamanda GTA: Vice City de PSN'deki yerini alacak.

4

GTa 5 i Beklerken Haber GTa3 Ten Geldi İnanilmaz !!!:

Büyük küçük herkesin sevdiği ve merakla beklediği Grand Theft Auto 5'in çıkmasını beklerken, Rockstar'dan gelen açıklama otun severleri hayal kırıklığına uğrattı.

Rockstar ve Sony tarafından hazırlanan bir açıklama yapıldı ve GTA 5'i bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı ama bazı klasik oyun sevenleri de sevindirdi. Bu açıklamada, GTA serisinin çok sevilen oyunu GTA 3'ün önümüzdeki hafta PSN'den satışa sunulacağı söylendi.

Bu haberi GTA meraklılarının beklemese de, çok tutulmuş ve klasikleşmiş bu yapım ile zaman geçirmek isteyenlerin sayısı da çok az sayılmaz. Oyunun Sony tarafından "PS2 Klasiklerinden" olarak tanımlanması da, durumun böyle olduğunu gösteriyor.
Şirketin yaptığı açıklamaya göre oyunun fiyatı 9.99 dolar olacak ve Haftaya Perşembe yani 2 Ağustos günü Grand Theft Auto: 3'ün tam olarak PSN'den satışa sunulacak.