Rockstar Games & Timbaland Present: Beaterator

Andrei
05-09-2009, 13:29   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
58 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

Eylül 2009'da çıkacak bu oyun özellikle beatmakerları ve beat meraklılarını çok mutlu edecek. Oyunun yapımını üstlenen Rockstar Games oyunu sadece Playstation Portable (PSP) ve Playstation Network için üretiyor.Oyunda Rockstar Games'in yanısıra dünyaca ünlü beatmaker Timberland'inde katkısı büyük.

Timbaland : "Rockstar Games şirketinin çıkardığı oyunlarının belki de en büyük fanı benimdir. Şu anda onlarla çalışmaktan çok mutluyum. Bu oyunun bütün ellerde dolaşacağı beni çok heyecanlandırıyor ve de o zamana kadar nasıl bekleyeceğimi hiç bilmiyorum"

"Beaterator oyun kavramını değiştirecek,tıpkı benim gelip dünyayı değiştirdiğim gibi" diyor mütevazı beatmaker Timberland fakat sizde o kadar hit yapmış olsaydınız, sizde biraz havalı olabilirdiniz. Bu oyun, ismini duymamış olabilirsiniz ama Ableton Live'ın mini versiyonuna benziyor. Oyunun PSP ve PSN'ler için Eylül ayının sonuna doğru çıkması bekleniyor.

Oyunun resmi sitesinde yer alan videolarda karakterimiz bize Beaterator hakkında kısa bilgiler veriyor. Bu oyun alıştığımız tarzda oyunlardan olmadığı için oynarken bir miktar uğraşmamız gerekiyor.

Online: www.beaterator.com


adresinden alıntıdır.

justy81
06-11-2009, 10:20   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

bekleyelim görelim bakalım