Rollback RX

cgokhans
29-04-2013, 10:52   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

Arkadaşlar bu rollback rx i kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Program hakkında kısaca şunu söyleyeyim sistem geri yükleme noktasını ve sistem geri yüklemeyi saniyeler içerisinde yapıyor. Deep freeze gibi sistemi geri yüklediğinizde aldığınız sistem geri yükleme noktasında ne varsa sadece onlar oluyor gerisi siliniyor. Sildiğinizde geri dönüyor az sonra açıklayacağım. Benim gözlemlerim ve okuduğum yorumlardan çıkardıklarım şunlar program hakkında.

1)Program sistemin görüntüsünü alıyor bu yüzden siz herhangi bir programı silseniz kaldırsanız da görüntüde duruyorsa silindi gibi gösteriyor ancak program hala duruyor. (Bu yüzden oyun varken sistem görüntüsü almamak gerek)( bu yüzden sildikleriniz geri geliyor)

2)Bu program kurulduktan sonra sisteminizde disk birleştirme çalışmıyor. 

3)Bazen nedendir anlamadım özellikle antivirüs değişikliğinde sistem açılmıyor ingilizce bir şeyler yazıyorduda unuttum. home tuşuna basıp programı kaldırarak bilgisayarı açabiliyordum özellikle bu yüzden şu an kullanmıyorum.

4)Aslında çok faydalı bir program resmen formattan kurtarıyor insanı. Eğer bilgisayarınız açılmaz ise başlangıçta home tuşuna basarak programı açıp sistemi geri yükleyerek o anki haline geri çeviriyorsunuz ve sistemin görüntüsünü aldığı için pek yer kapladığı söylenemez. Format atın güncelleştirmeleri yapın her zaman kullanacağınız programları kurun sistem bakım programıyla bakımı yapın sistemin görüntüsünü alın sisteme bir şey olursa geri döndürün performans kaybı yaşandığını pek görmedim işin doğrusu.


Şimdi neden sordum bilen var mı diye, disk birleştirme yapmaması canımı sıkıyor. Sanırım dosyalar üzerinde pek değişiklik yaptırmıyor. Bu sorunlara yol açar mı ki? Bazı program yüklemelerinde sistemin açılmamasını anlayamadım. Bunu çok sık yapacak olursa tekrar tekrar kaldır yükle insanı bezdirir. Bilgisi olan varsa bu programı kullanmalı mıyım kullanmamalıyım diye soracaktım :) (kendim kullandım ama güzelliğide var kötülüğüde aklım karışık işte bir sorayım dedim :) )