Rota Online - Türk Yapmı MMO Oyun Geliyor...

vbasic2
07-04-2014, 16:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2013

Rota Online, Yıl 1513 İnsanların Savaşların Ardından Kazandıkları Özgüven ve Araştırma Hissi "Mark Jusserl" e Dünyayı Araştırma Hissi Doğurtuyor. Deniz Üzerinden Dünyayı Araştırmaya Başlayan Mark Jusserl Bişey Bulamasamda Tecrübe Olacak Diyerek Sıkı Çalışmaları ve Ekibi İle Birlikte Tüm Dünyayı Karış Karış Arıyorlar. Uzaktan Kocaman Geniş Bir Ada Görünüyor Yelkenler Kalkıyor ve Tüm Hızla Adaya Gidiyorlar Ancak Ada Bomboş ve Cennet Güzelliğinde Ancak Bu Adanın Çok Önemli Bir Özelliği Var. Aynı Anda 'Çöl,Kar ve Çimen' Bitki Örtüsünü Barındırıyor. O Anda Dünyaca Ünlü 'Karluşe Sultanlığı, Babul Hanlığı ve Nataka Krallık'larına Ulak Gönderiliyor Her Kral Derhal Adaya Binlerce Ordu İle Çıkartma Yapıyor İlk İş Adayı Fetih Etmek Oluyor... Derin Bir Savaş Çıkıyor Resmen Dünya Savaşı Onbinlerce Asker Burada Kılıcı İle Kan Döküyor Savaş Sonu Sınırlar Çizliyor ve Birkaç Yıllık Barış İlan Ediliyor. Yıllar İçinde Krallar Bu Adayı O Kadar Çok Beğeniyorki Ücretli Adam Tutarak Her Sınırını Çizen Krallık Ülkesine Şehirler Kaleler ve Köyler Yapıyor. Ada Dahada Görkemli Bir Hale Geliyor Ancak Çok Sevinmeyin Çünkü Savaş Yine Başlayacak. Oyunumuzda Tarafını Seç Karakterini Yarat ve Şehirleri Kaleleri Köyleri Online Kullanıcılara Karşı Fetih Et Yağmalamaya Başla.

Bazı Karakter Animasyonları:


Oyun İçi Bazı Ekran Görüntüleri:

Genel Bilgilendirme: Oyunumuz tamamen Türkçe'dir ve tamamı Türk ekipten oluşmaktadır. Türk yapımız oyunumuz olan ROTA Online'a destek vermek için bu haberi tüm oyun sever arkadaşlarınızla paylaşmanız yeterli olacaktır. Rota Online'da açılış hediyesi olarak Fuly adresinden paylaşılacak olan promo kodlardan'da yararlanabileceksiniz.
Resmi Çıkış Tarihi: Rota Online resmi çıkış tarihi Mayıs ayı içerisinde beklenmektedir. Facebook sayfamızdan bizi takip ederek tüm detaylara ulaşabilirsiniz. 
Oyun Alt Yapısı: Mount & Blade alt yapısı ile oyunun hiç bir telif haklarına zarar verilmeden tamamen online düzene getirilmiş ve geliştirilmiş, senaryosu değiştirilmiştir.

Sosyal Medya: https://www.facebook.com/RotaOnline

Son Düzenleme: vbasic2 ~ 07 Nisan 2014 17:47