Rusya Başkanı artık YouTube'da...

CHIP Online
04-09-2009, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Türkiye kapanırken, eski Demir Perde ve şimdi de Kremlin dünyaya açılıyor! İşte şok gelişmeler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/rusy ... utube-da_15014.html

Resimlerle: YouTube işte burada çalışıyor...

İnternet eğlencenin ve ticaretin yanı sıra artık resmen politikanın da merkezi haline geldi. Bunun son örneği ise Rusya Başkanı Medvedev'in YouTube'da kendi özel kanalını başlatması oldu. Daha önce Barack Obama, Nicolas Sarkozy, İngiltere Kraliçesi Elizabeth, Beyonce ve Papa 16. Benedict'in de kendi YouTube kanallarından yayın yapmaya başlamasının ardından Medvedev'in de listeye katılması öncelikle YouTube'un sahibi Google tarafından büyük bir coşkuyla kaşılandı.

Google'ın Moskova ofisinden Alla Zabrovskaya konuyla ilgili olarak şunları söyledi; "Rusya Başkanı'nın YouTube'da kendi kanalını açmasından dolayı çok mutlu olduk. Bunu, internetin artık devletler seviyesinde de önem kazandığının yeni bir ispatı olarak yorumluyoruz". www.youtube.com/kremlin adresinden yayın yapacak olan Medvedev, YouTube kanalında kişisel fotoğraf ve bilgilerinin yanı sıra resmi konuşmalarını da yayınlayacak.

Türkiye'den YouTube'da kanalı olan devlet yetkilisi olup olmadığını görmek için ise YouTube yasağının kalkmasını beklemek gerekecek...


Tüm konu: Rusya Başkanı artık YouTube'da...

İzleyin: İşte o video...

Resimlerle: YouTube işte burada çalışıyor...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Türkiye'de YouTube'a giremeyen kaç kişi kaldı?