Rusya Vize Başvurusu

vime
31-12-2018, 07:58   |  #1  
vime avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2018

Rusya vize işlemlerinde her yıl yanlış veya eksik evrak nedeniyle birçok kişinin vize başvuruları ne yazık ki reddedilmektedir. Rusya vize işlemlerinde sorun yaşamamak ve olumlu sonuç almak isteyenler profesyonel vize danışmanlığı yapan firmalardan destek almak zorundalar. Böylece Rusya vizesiiçin gerekli olan tüm prosedürlerden kurtularak kısa süre içinde Rusya vize işlemleri tamamlanarak vize başvuruları olumlu sonuçlanır.

Rusya Vize Merkezi olarak, Rusya vizesi alırken sorun yaşamamak ve yeterli bilgi almak için firmamıza ulaşabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olmak için uzman ekibimizle birlikte güvenilir, hızlı ve çözüm odaklı hizmet vermek için çalışıyoruz.

Rusya Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?

2016 yılında yaşanan uçak kazası neticesi Rusya Federasyonu tarafından, Rusya’ya gidecek Türk vatandaşlarına vize alma şartı getirildi. Bu nedenle yeşil, gri ve bordo pasaport sahibi vatandaşların Rusya vize başvurusu yapmak zorundalar.

Rusya vizesi almak için öncelikle vize başvuru formunun doldurmaları ve diğer gerekli evrakları hazırlamaları gerekmektedir. Rusya Büyükelçiliği’ne şahsen gidilip başvuru yapılacağı gibi ayrıca yetkili vize merkezlerinin danışmanlığında da Rusya vize başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Ancak vize başvuru belgelerinizin eksiksiz ve doğru bir şekilde toparlanması ve Büyükelçiliğe sunulması Rusya vize başvurunuzun olumlu sonuçlanmasını sağlar. Eğer vize için yapılması gerekenler hakkında bilgi sahibi değilseniz firmamızla iletişime geçip tüm bu işlemlerin profesyonel ekibimizin desteğiyle tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Rusya vize başvuru işlemleri sürecinde her konuda sizin yanınızda olup başvurunuzun olumlu değerlendirilmesi için elimizden geleni yapmaktayız. Tüm bu işlemleriniz firmamızın garantisi ve güvencesi altında en hızlı ve en doğru şeklide sonuçlandırılmaktadır.

Rusya Vize İşlem Merkezi
Şht. Adem Yavuz Sk. No:18/12, Kızılay, Çankaya-Ankara
0312 419 09 22