S-LINK SL-TVB01 Analog Tv ( Monitörden Tv izleme )

Arbitrajcı
20-05-2013, 18:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

S-LINK SL-TVB01 monitörleri doğrudan Tv olarak kullanmanın bir çözümü olarak karşımıza çıkmaktadır. Mutfakta kullanma amacıyla satın aldığım bu ürün fiyatına göre umduğumdan daha iyi bir performans sağladı. Bu sayede kullanımda olmayan LCD monitör de bir işe yaramış oldu ve açıkçası üzerindeki dahili hoparlör dışında ürün beğenimi kazandı. Dahili hoparlörü kullanmak istemez iseniz üzerindeki ses çıkışı ile hoparlör bağlantısı sağlayabilir ve daha iyi bir ses yakalayabilirsiniz.

Kutu içerisinden S-link SL-TVB01 Analog Tv kutusu , Adaptör, 3.5mm stereo jack , vga kablo, kumanda, garanti belgesi ve kullanım kılavuzu çıkmaktadır

Kutu üzerindeki giriş ve çıkışlara bakıldığında (cihazın arka kısımda) analog anten girişi ( ben kablo tv yayınını bağladım ve gayet net bir görüntü yakaladım) , VGA monitör çıkışı, VGA çıkışı, Video out, Video in , dc adaptör girişi, ( cihazın sağ kısımında) ses çıkışı ve ses girişi bulunmaktadır.

Kanallları ve ayarları cihazın üzerindeki tuşlardan yapabileceğiniz gibi ürünle birlikte gelen kumanda ile de yapabilirsiniz. Yine cihaz üzerinde görüldüğü gibi bir dahili hoparlör bulunmaktadır (sağ üst ). Ancak bu hoparlör bana yetersiz geldi ve sanırım cihazın tek kusuru da bu. Fakat harici hoparlör için çıkışının bulunması sayesinde bu handikap giderilebiliyor.

Cihazın kablo tv bağlantısı ile sağlanan bir görüntü örneği için bkz.

Ürünün kullanım klavuzu için bkz. 

Bulabildiğim en uygun fiyat için bkz. 

http://urun.gittigidiyor.com/ofi ... log-tv-box-83444972  

Konu İçeriği : S-Link SL-TVB01  ,  Bilgisayar monitörünü TV yapma , VGA ile TV izleme  , Monitör , TV kutusu , TV Box

Son Düzenleme: Arbitrajcı ~ 20 Mayıs 2013 20:02
erdnctr
17-09-2013, 02:01   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2013

Hocam çok güzel bir uygulama yapmışsınız. Ben de benzer bir şeyi yapmaya çalıştım ama sorun yaşadım. Ben de illa ki tvbox almak zorunda mıyım yoksa başka bir çözümü var mıdır bu sorunun gerçekten merak ediyorum.

Monitörüm dahili hoparlörü olan, HDMI girişi mevcut VIEWSONIC 21.5" VX2270smh (http://www.viewsonic.com/us/vx2270smh-led.html) modelidir. Tanıtımlarında hdmi girişini amerikan cablebox'a, vga girişini pc'ye, dvi girişini oraya buraya falan gayet çoklu ortamda kullanılabilirmiş gibi yapmışlar. Ben de bu ürünü aldım. Ve kablo tv'nin hd kutusuna hdmi kablo ile bağladım. Ancak görüntü alamıyorum. "OUT OF RANGE" diyor. Kablo TV'nin kutusunda, SCART ve HDMI dışında bir çıkış göremiyorum. Ne yapmam lazım? Sorun nerede gerçekten bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son Düzenleme: erdnctr ~ 17 Eylül 2013 02:03
sweetdreams1907
13-11-2014, 16:04   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2014

Selam,

Monitöründe dahili hoporlor olmasa bile bu ürünü kullanabilirsin. Kendinden hoporlorü var zaten. Direk anten kablosunu da takabilirsin veya receiver üzerindende bağlayabilirsin. Benimde boşta duran bi lcd monitörüm vardı satıcaktım zararına bu cihazı buldum. Odama tv yapiyim bari dedim 27" lcd tv almaya kalksak bisürü para. Monitörden tv izlemek için en ekonomik çözüm oldu bu benim için. Tavsiye ederim herkese. Cihazın özellikleri de baya iyi.